Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu do pobierania playlist YouTube

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

poszukuję programu lub strony internetowej lub dodatku do firefoxa żebym mógł pobrać playliste z youtube

że wklejam link playlisty i pobiera mi piosenki z niej. Ważne by te programy nie mialy wirusów :)

pozdrawiam

Opublikowano

Nie lepiej zainstalowac sobie spotyfie :P masz internetowo robisz sobie liste sam... super sprawa dostępna tez na telefon aplikacja mozesz swoich list na telefonie słuchać

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Nie lepiej zainstalowac sobie spotyfie :P masz internetowo robisz sobie liste sam... super sprawa dostępna tez na telefon aplikacja mozesz swoich list na telefonie słuchać

Tylko na Spotify jest taki problem, że na darmowej wersji nie możesz odsłuchać pojedyńczej piosenki, polecam SoundCloud + SoundCloud Playlist Sync

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

i ten soundcloud jak działa moge wybrać sobie playliste z yt i w tym na telefonie odpalic ?

Playlisty z yt nie wybierzesz, musisz tam sam ją stworzyć, szukając piosenek i dopiero ją pobrać.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Znalazłem taki program :

Free YouTube to MP3 Converter

Możesz pobrać jedną piosenkę, lub całą playlist, zależy jak ustawisz w filtrach wyszukiwania ;p

Instalke znajdziesz na stronie dobreprogramy ;) 

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...