Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. nagród na koniec sezonu (blokada chatu)

Kiriku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaniesz bez problemu. Tylko bardzo toksyczni gracze z blokadą na rankedy nie dostaną.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Powinieneś dostać, ja dostałem 4dni temu 52 restricty to zdjąłem je do wczoraj, a i tak znowu dostałem, bo zwyzywałem jakiegoś psa, co nam grę przegrał. Jak masz już wbitą dywizje i czas to zwołaj ziomków i grajcie coopy w 5 i pushujcie, 10 minut max 15 jedna gra.

Opublikowano

Jasne, że dostaniesz. Jedynie gracze którzy są naprawdę toksyczni nie dostaną swych nagród. Zablokowanie czatu na ~40 gier to nie jest specjalnie duża kara :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Cześć, własnie dostałem blokade na 38 gier na chat. Myślicie, że jeszcze dostanę nagrody za sezon?

tak dostaniesz i było to już tyle razy pisane że chyba wybitny matematyk miał by problem żeby zsumować te tematy ; _ ;

A jesli mam bana jeszcze na 750 to dostane??

tutaj to już możesz nie dostać 

a tak btw po co się pytacie czy dostaniecie ? to czy my wam coś powiemy czy nie nie zmieni faktu czy dostaniesz nagrodę po prostu poszukaj poprzednich tematów albo poczekaj na rozdanie

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

Nagrody są za zdobytą dywizję, nie za to jakim graczem jesteś.

Lecz RiTO niedawno wprowadziło taką zasadę, że gracze którzy są bardzo toksyczni nie dostaną nagrody za s4 :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Zablokowanie na ponad 200 gier jest karane nie przyznawaniem nagród. :)

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Ogłosiliśmy także niedawno, że wyjątkowo toksyczni gracze nie otrzymają nagród na zakończenie sezonu. System ten nie jest jeszcze aktywny, jednak zostanie włączony w nadchodzących tygodniach.

W tym momencie nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć, czy zostaniesz objęty restrykcjami czy też nie. Nie wszyscy graczy z ograniczonym czatem zostaną w ten sposób ukarani - kary dotkną tylko największych winowajców. Jeżeli masz w związku z tym obawy, sugeruję zachowywać się wzorowo i przestrzegać Kodeksu Przywoływacza we wszystkich grach.

GG%20Aliv_eune_51_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...