Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jajeczko przed piciem alko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy to prawda, ze jak się wypije surowe jajeczko tak ze 3,4 przed piciem alkoholu to wolniej się ujebiemy ?

jakie znacie sposoby ? nie gadajcie mi tutaj o wpierdalaniu kiełbachy, bo to wiem interesują mnie magiczne sposoby jak szklanka oleju smalec czy inne gówno :D podzielcie się wiedzą.

Opublikowano

Pijąc na pełny żołądek wolniej się upijesz lub gdy w trakcie picia będziesz jadł. Jednak to zależy głownie od masy ciała, wzrostu i poniekąd od genów. Na człowieku dużym pod każdym względem alkohol rozchodzi się wolniej, a niektóre geny pozwalają na wolniejsze/szybsze przyswajanie alkoholu.

Opublikowano

Pijąc na pełny żołądek wolniej się upijesz lub gdy w trakcie picia będziesz jadł. Jednak to zależy głownie od masy ciała, wzrostu i poniekąd od genów. Na człowieku dużym pod każdym względem alkohol rozchodzi się wolniej, a niektóre geny pozwalają na wolniejsze/szybsze przyswajanie alkoholu.

To wiem, ale ogólnie chodzi mi o te sposoby z jajkiem czy coś. Próbował ktoś ? żeby się nie okazało, że wypiję w  c**j, a po dwóch godzinach jak jajko się strawi mnie jebnie i umrę xD

Chyba jak alko dotrze do jajka to się zetnie i po alko wtedy nie ?

Opublikowano

Zjedz dużo tłustego żarcia. Swoją drogą nie rozumiem tego typu ludzi, jeśli idziesz się napić ale nie narąbać to pij mniej a jak chcesz się najebać to po co to spowalniać o.O

Opublikowano

Zjedzenie dużej ilości żarcia, a potem picie wódki skutkuje rzyganiem dalej niż będziesz widział. Dobry sposób to popijanie wódki WODĄ ! Może głupie, ale działa i w moim przypadku kaca rano nie mam :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Nie rozumiem. Dla mnie sposobem na nie najebanie się jest picie mniej. Po co wydawać na wódę 100zł jak można sobie ćwiartkę kupić i elegancko spędzić czas na lekkiej fazie. Ostatnio widziałem jakieś gimbusiarskie czelendże z wódą, może też się w to bawisz? ;P

Nie pij na czczo to nie umrzesz.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

nie gadajcie mi tutaj o wpierdalaniu kiełbachy

umiecie k***a czytać ? wiem k***a, że jak coś jem to wolniej się najebe i jak pije mniej to też się mniej najebe ale k***a ludzie chcę jakiś supcio sposób, bo zawsze z ziomami pijemy w 5 i fajnie jest wytrzymać do tej 10-15 kolejki, a po godzince wypić jeszcze trochę więcej. Chyba nikt nie lubi takiej masakrycznej bani, że nie ogarnia nie ? 

Opublikowano

tlusta jajecznica, smazony boczek, smazona kielbasa do tego jakis keczupik na sniadanko, pozniej jakis obiadek syty i mozesz wieczorem pic :D Pamietaj abys nie jadl chleba w trakcie picia bo na drugi dzien bedziesz zdychal caly dzien :P

Opublikowano

nie gadajcie mi tutaj o wpierdalaniu kiełbachy

umiecie k***a czytać ? wiem k***a, że jak coś jem to wolniej się najebe i jak pije mniej to też się mniej najebe ale k***a ludzie chcę jakiś supcio sposób, bo zawsze z ziomami pijemy w 5 i fajnie jest wytrzymać do tej 10-15 kolejki, a po godzince wypić jeszcze trochę więcej. Chyba nikt nie lubi takiej masakrycznej bani, że nie ogarnia nie ? 

Nie ma supcio sposobów, i tak prędzej czy później się napierdolisz. Godzina czy dwie, taka to różnica? Jak nie potrafisz zrozumieć dlaczego zależy to od masy ciała/genów/posiłku to już jest jasne, czemu nie wypijesz 10 kolejek. Bo jesteś tępy.

Opublikowano

Nie ma supcio sposobów, i tak prędzej czy później się napierdolisz. Godzina czy dwie, taka to różnica? Jak nie potrafisz zrozumieć dlaczego zależy to od masy ciała/genów/posiłku to już jest jasne, czemu nie wypijesz 10 kolejek. Bo jesteś tępy.

K***a jebane debile ja p******e napisałem kurwa mać, że WIEM KURWA ZE TO ZALEZY OD JEDZENIA KURWA MASY CIAŁA I C**J JESTEŚCIE KURWA NAPRAWDĘ TACY TĘPI, ŻE NIE MOŻECIE PRZECZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM KAŻDEGO MOJEGO POSTA ? 

kurwa nie rozumiem jak można tak bardzo mieć nasrane w bani w jednym poście odpowiadam gościowi, że wiem o tym, a ten kurwa z tym samym wyjeżdża i pisze, że nie rozumiem tego ja p******e XDDDD

Opublikowano

K***a jebane debile ja p******e napisałem k***a mać, że WIEM K***A ZE TO ZALEZY OD JEDZENIA K***A MASY CIAŁA I C**J JESTEŚCIE K***A NAPRAWDĘ TACY TĘPI, ŻE NIE MOŻECIE PRZECZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM KAŻDEGO MOJEGO POSTA ? 

k***a nie rozumiem jak można tak bardzo mieć nasrane w bani w jednym poście odpowiadam gościowi, że wiem o tym, a ten k***a z tym samym wyjeżdża i pisze, że nie rozumiem tego ja p******e XDDDD

Nie wiem jak Cię rodzice kultury nauczyli, najwyraźniej masz jakąś nieciekawą sytuacje, ale błagam, nie wynoś problemów z domu. To że chcesz wydawać pieniądze na wódeczkę po której chcesz być trzeźwy to już twoja sprawa. Z twoich wypowiedzi wynika że tępy to jesteś ty, a nie reszta kolegów, a teraz idź już na obiad i nie zawracaj więcej dupy. 

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Coś w tym jest, koleś pyta o sposoby, żeby wypić dużo i nie mieć bani, a nie wypić dużo i nie mieć kaca :)

Nie znam takiego sposobu, jednak faktem jest, że zapełnienie chociaż połowy żołądka przed piciem skutkuje trochę mniejszą banią, ale różnica jest na prawdę niewielka (przynajmniej u mnie).

@Zresztą jem czy nie i tak zawsze jak ktoś zapyta czy się najebałem to odpowiadam, że nie... Dopiero na drugi dzień uświadamiam sobie, że jednak tak :D

Opublikowano

Nie wiem jak Cię rodzice kultury nauczyli, najwyraźniej masz jakąś nieciekawą sytuacje, ale błagam, nie wynoś problemów z domu. To że chcesz wydawać pieniądze na wódeczkę po której chcesz być trzeźwy to już twoja sprawa. Z twoich wypowiedzi wynika że tępy to jesteś ty, a nie reszta kolegów, a teraz idź już na obiad i nie zawracaj więcej dupy. 

Masz z tym k***a problem biedaku, że chce być trzeźwy po alko ? nie pasuje ci coś ? robie ze swoim hajsem co mi się podoba. I c**j ci do mojej kultury ja p******e co za debile k***a po c**j się udzielasz w tym temacie jak gówno wiesz?

Opublikowano

Masz z tym k***a problem biedaku, że chce być trzeźwy po alko ? nie pasuje ci coś ? robie ze swoim hajsem co mi się podoba. I c**j ci do mojej kultury ja p******e co za debile k***a po c**j się udzielasz w tym temacie jak g****o wiesz?

Czy nie rozumiesz tego, nieudaczniku życiowy, że nie ma na to sposobu?

Opublikowano

Tyle postów i chyba nikt jeszcze nie wpadł na to, że chodzi tu o gimbaze, typ chce pokazać ile to on wypije i nie zaliczy zgona.

Nie ma sposobu.

Opublikowano

Tyle postów i chyba nikt jeszcze nie wpadł na to, że chodzi tu o gimbaze, typ chce pokazać ile to on wypije i nie zaliczy zgona.

Nie ma sposobu.

Jaki ty przyjebany jesteś po tym co piszę oceniasz, że chodze do gimnazjum ?

Czy nie rozumiesz tego, nieudaczniku życiowy, że nie ma na to sposobu?

jaki ty przyjebany jesteś szkoda słów

jakiś śmieć grający na bolu nazywa mnie nieudacznikiem życiowym ja p******e wypierdalaj robić skrypty, bo możesz jedynie pomarzyć o graniu bez bola ;)

poza tym, że wy nie wiecie o takich sposobach nie znaczy, że takich nie ma przyjeby..

Opublikowano

jakiś śmieć grający na bolu nazywa mnie nieudacznikiem życiowym ja p******e wypierdalaj robić skrypty, bo możesz jedynie pomarzyć o graniu bez bola ;)

poza tym, że wy nie wiecie o takich sposobach nie znaczy, że takich nie ma przyjeby..

Obyś wylądował pod sklepem popaprańcu. Nie potrafisz szanować innych, więc nie oczekuj że ktoś ci pomoże... Idź k***a wypij nawet 10 jajek, i tak zdechniesz na raka jelita czy innej wnętrzności pijaku.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Tak to sobie możesz pisać do kolegów w gimnazjum popaprańcu, a nie do mnie.

Na prawdę musisz mieć przykre dzieciństwo skoro piszesz do każdego, że jest przyjebany, czym cie tam na chacie faszerują? ciekawe..  xD

Pierdolnij banią w ścianę, ale pewnie nawet to nie pomoże, wieśniaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...