Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam najtańszej domeny

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Potrzebuję w miarę szybko jakieś darmowej najlepiej domeny, bym mógł ją podpiąć do team speak 3

Nie musi być pl

Ewentualnie jakąś bardzo tanią domenę za sms 

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

ale nie przyjdzie mi żadna niespodzianka po roku ?

Ja chcę tylko ts3 podłączyć pod domenę nic więcej. I nie mam zamiaru płacić.

@Ta z dot.tk jest fajna

możesz mi powiedzieć jak przekierować ja na adres ip serwera ts3 ?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

No wiem. Sorrka.

Z tą nazwą chodziło mi po prostu o to, ze jak jest za darmo to żeby się później nie okazało, że za rok 200zł rachunku mi przyjdzie:)

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

No wiem. Sorrka.

Z tą nazwą chodziło mi po prostu o to, ze jak jest za darmo to żeby się później nie okazało, że za rok 200zł rachunku mi przyjdzie:)

Nie, na nazwa.pl masz na rok za darmo, a potem już musisz płacić jak chcesz odnowić na następny rok.

Tutaj masz jak podpiąć domenę pod serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/1250291-podpinanie-domeny-pod-port-serwera/

Opublikowano

jeżeli rejestrujesz się np. na nazwa.pl nie musisz podawać swoich prawdziwych danych, do peselu użyj generatora numerów pesel (Kiedyś tak robiłem), który zjadziesz na necie :)

Więc nie przyjdzie Ci żadne wezwanie do zapłaty ( Chyba, że się postarają i cię znajdą w co wątpię, że będzie im się chciało ). Polecam najpierw przeczytać regulamin darmowej domeny, po to aby później nie było płaczu ^^

Opublikowano

jeżeli rejestrujesz się np. na nazwa.pl nie musisz podawać swoich prawdziwych danych, do peselu użyj generatora numerów pesel (Kiedyś tak robiłem), który zjadziesz na necie :)

Więc nie przyjdzie Ci żadne wezwanie do zapłaty ( Chyba, że się postarają i cię znajdą w co wątpię, że będzie im się chciało ). Polecam najpierw przeczytać regulamin darmowej domeny, po to aby później nie było płaczu ^^

To akurat jest idiotyzm. W razie czego nie masz potem żadnych praw do domeny, a wgl podawania fałszywych danych przy rozliczeniach nie jest zgodne z prawem. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To akurat jest idiotyzm. W razie czego nie masz potem żadnych praw do domeny, a wgl podawania fałszywych danych przy rozliczeniach nie jest zgodne z prawem. :P

Tak jak napisałem kiedyś tak robiłem, teraz wiem że lepiej jest kupić domenę :)

No niestety takie są konsekfencje :)

Także i ja tu co do tematu polecam kupić głupią domenę za te 9zł rocznie :)

Ew. nazwa.pl / dot.tk :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...