Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Quinn i carry

HayLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż mam zamiar zacząć mainować Quinn, po to aby w kolejnym sezonie wybić się dalej niż silver. Czy ma to jakikolwiek sens? Planuje nią grać na adc/topie. Czy poradzi ona sobie na bocie z takową tristaną bądź lucianem, na dzień dzisiejszy?

Opublikowano

Mocne early, słabe late. Tak szczerze są ciekawsze i silniejsze postacie, odradzam. Już lepiej na top'a lub adc Vayne wymainować :)

Opublikowano

Poradzić sobie poradzi, ze względu na swojego blinda, ale w late mało zrobi. Mocna na lini, mocna w wymianach 1vs1 ale w teamfightach w późniejszych fazach gry słabnie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

z lucianem do chyba mało kto jest w sobie sama mechaniką poradzić. quinn jest słaba, useless ult, blindem trzeba trafić, e też jest gówniane (czy tam w, to to co daje wizje xD), jedynie ten odskok jest jako taki ale i tak nie ma normalnego escape. 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Quinn póki co sobie poradzisz. Jeśli chcesz carrować gry, wybierz coś bardziej OP, jakieś straszne OP Gówno!
Master Yi w Bronze/Silver - każdą grę wygrasz idąc do Jungle...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Quin jest opłacalna do grania jedynie wtedy gdy widzisz na co grasz to znaczy na bocie nie da rady praktycznie nią wygrać na lini no chyba że grasz lepiej na adc niż przeciwnik który gra jak gówno, na topie bierz jedynie jak widzisz że ktoś bierze coś typu trynda/rengar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...