Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle supp mid

JaGud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat. Nautilus Thresh Hecarim Gragas. Chcę kupić nowego champa i chcę mieć z niego dużo fun'u. Który z nich będzie najbardziej interesujący. Ich rola mid supp czy jungla nie jest ważna, każdym z nich mogę grać.

Opublikowano

Jak lubisz denerwować enemy to polecam thresha lub nautiliusa. Gdy na 2/3 lvl przyciągniesz kogoś jednym lub drugim to zazwyczaj leci kill lub flash :P Gragas na mida jest słaby wg. mnie łatwo go zgnoić. Co do Hecarima - bardzo przyjemny jungler, jeśli lubisz grać czymś rzadko pickowanym i mocnym to go kup :P

Opublikowano

Polecam Thresha, dobre, spamowalne q, dzięki któremu możesz przytrzymać przez kilka sekund wrogiego champa (W late jeśli trafiasz i masz trochę cdr, to cd jest około 3 sekund), mocne ulti, no i latarka dzięki której możesz ratować d*** swojemu adc ^^

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Krótko i na temat. Nautilus Thresh Hecarim Gragas. Chcę kupić nowego champa i chcę mieć z niego dużo fun'u. Który z nich będzie najbardziej interesujący. Ich rola mid supp czy jungla nie jest ważna, każdym z nich mogę grać.

Moim zdaniem Bardzo Dobrym Supportem jest Nautilius. Z Jakiego powodu? Już piszę :

Nautilius wyśmienicia sprawdza się z ADC'erami takimi jak : Lucian oraz Vayne. Dzięki dużej wytrzymałości + przygiągniecie się do enemy championa można naprawdę wiele zdziałać.

Wiem to, gdyż grałem Lucianem i ktoś z picknął akurat Nautiliusa. Zdziwiłem się tego picku, ale mówie - no cóż, to tylko gra. Dzięki takiemu Supportowi wycarowałem grę Lucianem i miałem Staty 32/4/26 xD

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...