Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemik z aktualizacją

KrzysieK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Skopiowałem Sobie wczoraj od kolegi aktualizacje 6 gb. Nie chce jej pobierać bo z moich wyliczeń zajmie mi to 14 godz. Skopiowałem folder Update i wkleiłem go do Siebie. Klikam napraw, skanuję się i zaraz znowu pobiera 5.7 gb. Proszę o pomoc

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

Możliwe, że po prostu nie odczytuje tej aktualizacji i tak czy tak musisz ją pobrać. Ze wcześniejszymi aktualizacjami robiłeś tak samo i działało czy pobierałeś?

Opublikowano

Robię akurat to pierwszy raz, z poradnika z tego forum. Niestety gry próbuje to pobrać to jak pobiera 13% i przerywam to potem jest 8%..

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

Może źle podmieniłeś foldery/pliki? Na pewno wszystko wykonałeś dobrze? Wiesz skoro innym działa to teoretycznie tobie też powinno, niemniej na twoim miejscu spróbowałbym po szkole włączyć tą aktualizację i zostawić komputer na noc - ściągnięcie aktualizacji przez Origin nie powinno wywołać żadnych kłopotów. Ewentualnie możesz po prostu zrobić re-instalację gry, a następnie wkleić folder update ponownie - wykonać cały ten poradnik, na którym się opierasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...