Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Pacjentka obudziła się w trakcie operacji." TVN24

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ludzie...  waszym zdaniem to nie jest już dziwne że o byle gównie oni piszą?! ja też się obudziłem podczas operacji, czułem jak mnie operowali i jakoś z tego halo nie robili w mediach... to jest już chore -,- a wy jakie macie temat na to co oni wyprawiają? 

http://www.tvn24.pl/pacjentka-obudzila-sie-w-trakcie-operacji-powinna-czuc-sie-wyrozniona,485461,s.html

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ja też się obudziłem podczas operacji, czułem jak mnie operowali i jakoś z tego halo nie robili w mediach

A kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

No ja dzisiaj w TV widziałem jakieś wykresy z wymiarami fiutów polityków.

PiS wygrało, coś ponad 18 średnia xD Powstały już teorie spiskowe że źle mierzyli ;<

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Kolejne powody by nie oglądać telewizji.

Za rok będą wywiady z ludźmi którzy widzieli jak deszcz pada.

Dokładnie. 

Zamiast oglądać kabarety, już lepiej włączyć sobie wieczorne wydania wiadomości. 

Opublikowano

Ktoś jeszcze ogląda telewizję poza emerytkami przełączającymi z Ukrytej Prawdy na Polsacie do Wichrów Namiętności na TV4 i z powrotem na Polsat do Dlaczego Ja?

Opublikowano

Zgodzę się że w polskiej telewizji jest masa chłamu i sam jest prawie nie oglądam. Ale akurat  ten przypadek dla mnie był ciekawy. Bo ja osobiście nie chciałbym się znaleźć na miejscu tej kobiety. 

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Obudziła się to się obudziła, po c**j drążyć temat? U mnie w mieście 2 letnie dziecko wypadło z 4 piętra, przeżyło, a jakoś szumu o tym nie było, tylko w lokalnych mediach.

(Niedowiarków zapraszam na PW, mogę link wysłać).

"Powinna czuć się wyróżniona" - Niech jej dadzą order wesołego eldoki na freestyle'u.

Opublikowano

A kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać.

bardzo zabawne, masz jeszcze jakieś teksty z 2010?

@top

jeżeli nie ma żadnych ważnych wiadomości, lub media celowo chcą zataić przed publicznością jakieś informacje to właśnie piszą o takich pierdołach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...