Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz jaki wybrac ?

RoxetGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer:

i5 4460

msi b85m-e45

4GBram (bedzie jeszce 4 dokupione lub odrazu jeszce 3 x 4gb )

obudowa 3 wentylatory

grafika: msi gtx 650 2gb-ddr5

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-gtx-650-ti-oc-2gb-ddr5-192-bit-hdmi-dvi-dp-n650ti-2gd5-oc-be-571331/

I najlepiej zeby zasilacz byl przystosowany do czestych zmian grafiki lub do lepszej np 4gb ddr5

Taki zasilacz starczy ?

http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/

Ma dobra ocene ( a kable mi sie pomieszca i je poukladam )

Lub

http://www.morele.net/zasilacz-silentiumpc-vero-l1-500w-80plus-2-lata-door-to-door-vl1-500-622218/

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Bierz TT, jeśli chcesz tańszy to np. Corsair 450, chyba, że będziesz zmieniał na kartę typu r9 290.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Bierz TT, jeśli chcesz tańszy to np. Corsair 450, chyba, że będziesz zmieniał na kartę typu r9 290.

I o co chodzi bierz TT ?i nie chce 450 w wole 500 lub wiekszy zawsze w zapasie troche a nie ze jak mi sie zachce nowej grafiki to znowu bd szukal zasilacza

Grafike napewno db zmienial a teraz byle jaka bione nawet wezme chyba1 gb bo gra ktora chce nagrywac potebuje 512mb

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Do tego sprzętu każde dobre 450W starczy z dość sporym zapasem. Jeśli chcesz mieć częściowo modularny zasilacz to bierz tego Thermaltake a jeśli nie potrzebujesz to zastanów się nad XFX Core 450W. Jednak jest klasę wyżej.

PS pisz proszę w jednym temacie a nie w trzech ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

No to raczej zakupie http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/

Do tego sprzętu każde dobre 450W starczy z dość sporym zapasem. Jeśli chcesz mieć częściowo modularny zasilacz to bierz tego Thermaltake a jeśli nie potrzebujesz to zastanów się nad XFX Core 450W. Jednak jest klasę wyżej.

PS pisz proszę w jednym temacie a nie w trzech ;)

a ty masz 860 w zasilacz ? po co az taki ?

Wiem ale tak jakos wyszlo w 2 sa bo wyslalo 2 razy a na tamym kazdy mial inne zdanie a teraz potrzebuje pomocy tylko z zasilaczem a grafike jak narazie biore GTX 630 1 gb ddr5 lub gigabyte gt 630 2gb ddr3

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Sam kupiłem tego tt 530w ;) wczoraj doszedł = przesyłka bardzo szybka. Na allegro jest za 219zł + darmowa przesyłka, również od moreli :)

Jak na razie działa dobrze, bo nie ma powodu żeby działał źle :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Sam kupiłem tego tt 530w ;) wczoraj doszedł = przesyłka bardzo szybka. Na allegro jest za 219zł + darmowa przesyłka, również od moreli :)

A jaki masz komputer ?

I kto mi wytlumaczy o co hodzi z tym TT

spc to nie zasilacz tylko jakies chinskie gowno

bierz tt

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

TT - skrót od Thermaltake czyli chodzi o to http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/

PS to co ja mam i do czego używam to akurat moja sprawa ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Podasz mi jakie masz podzespoly ?

I dlaczego zmieniles zasilacz na akurat ten ?

TT - skrót od Thermaltake czyli chodzi o to http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/

PS to co ja mam i do czego używam to akurat moja sprawa ;)

Spoko ale 2 TB Dyski i 16 GB to napewno nie do byle czego :D

I jak mozesz powiec co sadzisz o dyskach SSD 128GB ?

I radeon czy GTX ?

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

narazie biore GTX 630 1 gb ddr5 lub gigabyte gt 630 2gb ddr3

Zapomnij, albo bierzesz używkę albo zbierasz więcej kasy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zapomnij, albo bierzesz używkę albo zbierasz więcej kasy.

Ale o co chodzi bo nie rozumiem. Chcesz zebym wiecej kasy uzbieral i kupil cos porzadnego ?

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Ale o co chodzi bo nie rozumiem. Chcesz zebym wiecej kasy uzbieral i kupil cos porzadnego ?

Te karty nadają się to oglądania pulpitu, w nic na nich nie zagrasz.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Te karty nadają się to oglądania pulpitu, w nic na nich nie zagrasz.

Ale gram:

Farming simulator 15 Grafika potrzebna 512mb

Cs:Go 256 MB +  Pixel Shader 3.0 NVidia 8600 / ATI Radeon HD 2400 lub lepsza

no i jeszce jakie sam 1h gry w minecraft ( to na zintegrowanej grafice mam w minecraft 300fps )

Nagrywanie i live to raczej nic grafiki nie pobiera tylko neta ( a grafike 1 gb kupie na 3 miesiace ) a potem 4 lub 2 gb

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Ale gram:

Farming simulator 15 Grafika potrzebna 512mb

Cs:Go 256 MB +  Pixel Shader 3.0 NVidia 8600 / ATI Radeon HD 2400 lub lepsza

no i jeszce jakie sam 1h gry w minecraft ( to na zintegrowanej grafice mam w minecraft 300fps )

Nagrywanie i live to raczej nic grafiki nie pobiera tylko neta ( a grafike 1 gb kupie na 3 miesiace ) a potem 4 lub 2 gb

Nie sadze żebyś wyciągnął chociaż te 30 fps na najniższych na tym syfie co chcesz zakupić.

KLIK!

Opublikowano

Nie sadze żebyś wyciągnął chociaż te 30 fps na najniższych na tym syfie co chcesz zakupić.

To jaka grafike polecasz ( tania i do tych gier co napisalem wiec max 1 gb ale jak bedzie wiecej i tania to sie nie obraze :D)

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

To jaka grafike polecasz ( tania i do tych gier co napisalem wiec max 1 gb ale jak bedzie wiecej i tania to sie nie obraze :D)

Podaj konkretny budżet i się coś pomyśli. Dla jednego tania to 300zł, dla drugiego 700.

KLIK!

Opublikowano

KLIK!

Opublikowano

Okej dzieki za pomoc zastanowie sie nad http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-r7-250-2gb-ddr3-128-bit-hdmi-dvi-r7-250-2gd3-oc-599369/

najpierw sprzedam ten zasilacz i kupie nowy a potem ta grafike

Zapraszam do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...