Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak próbuje uruchomić bfa (multik) to albo wyskakuje mi taki komunikat

6975114152135901267999.png

i jak dam graj mimo to to wyskakuje

7744314152135901267999.png

a jak zamknę proces to tak

7642514152139131267999.png

i nie dołącza i pojawia się w końcu to

9232014152139981267999.png

A jak daje napraw to się nie da:(

5rKytCa.png

Co zrobić? Jeszcze wczoraj wszystko działało

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Może zrób po prostu re-instalację gry? Zapisuj pliki sobie na komputerze, nie używaj chmurki może wtedy nie będzie problemów z synchronizacją.

Opublikowano

Może zrób po prostu re-instalację gry? Zapisuj pliki sobie na komputerze, nie używaj chmurki może wtedy nie będzie problemów z synchronizacją.

Albo zrób "napraw grę".

Opublikowano

Albo zrób "napraw grę".

Przecież napisał, że nie da się u niego naprawić plików dodatkowo nawet załączył screena.

topic. Jeżeli można wiedzieć to problem dalej występuje? Masz zainstalowanego battlelog web plugin? Możesz spróbować re-instalacji tego rozszerzenia.

Opublikowano

Nie wiem jest to trochę dziwne, że nie możesz użyć opcji takich jak np. Dezinstalacja itp. Tak jakby Origin w ogóle nie widział tej gry. Może spróbuj przenieść folder z BF4 gdzieś indziej następnie włącz pobieranie BF w Origin a potem wstrzymaj, przerzucić cały folder tam gdzie BF jest pobierany i włącz kontynuowanie pobierania.

Opublikowano

ja tak mam co chwila, wystarczy poczekać kilka sekund na czerwonym komunikacie i gra zacznie się sama łączyć, to taki bug ale tak na prawdę się łączy

a tobie się nie łączy bo po zauważeniu takiego komunikatu od razu dajesz krzyżyk żeby wyjść z servera, albo wyłączasz proces

więc jak zobaczysz czerwony komunikat, to po prostu poczekaj aż pojawi ci się niebieski z "join server" i po sprawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...