Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje najlepszego technika na rynku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

Poszukuje technika który wykona dla mnie projekt oraz będzie stałym technikiem na serwerze.

Chcę wyłożyć na serwer 10 tysięcy złotych.

kontakt PW

Opublikowano

Poszukując najlepszego technika troche bym się jednak rozpisał. Jeśli dysponujesz taką kwotą to nie lepiej będzie komuś zlecić wykonanie plików?

Opublikowano

Niestety The Naid już pracuje ze mną.

daj spokój, amatorów nie chcę :)

prawdopodobnie będę współpracował z twórcami iMetin lub kamer1337 lecz nadal poszukuje technika

Opublikowano

Wybacz Azoom i Sielu są już zajęci :>

Jeśli szukasz profesjonalnego technika polecam Ci Cyca (Armagiedona) może on będzie chętny  :D

Opublikowano

daj spokój, amatorów nie chcę :)

prawdopodobnie będę współpracował z twórcami iMetin lub kamer1337 lecz nadal poszukuje technika

Amatorów? Chyba Cię suty drą.

Obecnie 3/4 serwerów stoi na bince która wyszła od Naida i rozchodzi się jak choroba weneryczna po burdelu, także takie z pizdy wzięte komentarze zostaw sobie dla swoich równo-poziomowych funfli.

PS. Nie polecam - nie wiem jak tam z usługami, ale po poziomie inteligencji wywnioskowanym po umiejętności zdobywania informacji o ludziach, uważam że dno.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie podałeś żadnych informacji o sobie, także.. uważam, że to zwykły troll randoma, nie polecam. 

On nie żartuje, na serio on chce tyle wydać, polecam Ci Developer Cycu, on Ci może wykonać pliki za $

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...