Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam sie Marcin Węgrzyn, zakladam, ze duzo osob z tego forum mnie zna/kojarzy z wspolnych piramidek.

Zajmuje sie tworzeniem prywatnych serwerów Metin2, maczałem rece przy VirtualMt2 i wielu innych mniej znanych serwerach.

Potrafie zrobic wszystko zwiazane z Metinem2, po wiecej informacji zapraszam na priva, dogadamy sie.

Opublikowano

Panie Marcinie , szukam kogoś kto pomoże postawić najlepszy serwer metin2 na swiecie , zamierzam przebic wszystkie ksenoksy, rawje, balmore i tego typu smieciowe serwery. Jezeli chodzi o budzet to 250 000 zł  prw :))

Opublikowano

Serdecznie polecam, człowiek utalentowany, godny zaufania i zna się na rzeczy. Piramidki niezapomniane i na pewno skorzystam jeszcze w przyszłości. 

Opublikowano

Witam, nazywam sie Marcin Węgrzyn, zakladam, ze duzo osob z tego forum mnie zna/kojarzy z wspolnych piramidek.

Zajmuje sie tworzeniem prywatnych serwerów Metin2, maczałem rece przy VirtualMt2 i wielu innych mniej znanych serwerach.

Potrafie zrobic wszystko zwiazane z Metinem2, po wiecej informacji zapraszam na priva, dogadamy sie.

Maczałeś ręce przy Virtualu ? dobre sobie kolego....

Opublikowano

wybacz ale po tresci jednego z tematów a twojej odpowiedzi myslalem ze jebne w sciane

wiespeke, w 05 Lis 2014 - 16:55, napisał:

Przeciez to jest pewne, ze wysypie sie fchuy szybko + harnas kopsnie itemasy swoim cipendejsa po metr 20 z gimbostanu. Kazdy serwer jaki miala ta banda zjebUw genetycznych, padal w pare dni.

@Ludzie, dajcie człowiekowi szansę... Po co te "hejty"? Wszystko i tak wyjdzie w praniu. Wątpię by ktoś z was był jasnowidzem i mógł przewidzieć przyszłość serwera. Jak coś pójdzie nie tak to wtedy nastanie czas by go winić, wyzywać, itp. 

Na razie poczekajmy na start i skoro zachowanie Harnasia było niezbyt zadowalające (z tego co słyszałem) to raz, że to nie ma raczej większego wpływu na stabilność serwera a dwa - pamiętajcie, że ludzie potrafią się zmienić.

Co do umiejętności wyżej wymienionej osoby, wszystkie opinie osób, które znam bliżej były mówione w samych superlatywach  []

Powodzenia raz jeszcze.  []

Zagram.
     Uwierz mi, ze w przypadku tego zwierzecia jestem jasnowidzem.

1. pisownia ( ja chociaż nie mając polskiej czcionki na pc staram się jakoś to ogarnąć ale takich byków nie klepie jak ty) masakra

2. działasz na source ?

3. wiesz jak za instalować bazę na BSD 9.2 gdzie są takie błędy

http://www.mpcforum.pl/topic/1311301-mam-problem-z-mysql/   

przykład pomóż mu wtedy będzie wiadomo że masz skile do tego

http://www.mpcforum.pl/topic/1310961-problem-z-account/page-2#entry11188607

jak być upierdliwym to do końca :)

znowu warna dostane ale kij w oko :D  kocham administracje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...