Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będę musiał wygrać rankedów od nowego sezonu

FrostBait

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim!

Do startu nowego sezonu jeszcze trochę czasu, lecz to mi nie daje spokoju, wbiłem niedawno gold V z silvera (trochę przysiedziałem dla tej morgany :))

obecnie mam mmr 1,484 i nic jeszcze w tym goldzie nie grałem i nie zamierzam , ile bede musiał wygrać rankedów z 10, żeby sie utrzymać w goldzie(oczywiście jeżeli bedzie soft reset). Bo ostatnio coś było pozmieniane ze juz na silver V osoby, które wbiły 30lvl muszą wygrać 2 z 10.

Może coś jeszcze pogram w pressezonie, zeby mmr zwiększyć

Proszę o odp kogoś obcykanego w tym.!

Opublikowano

Nikt Ci tego nie powie, bo nikt nie zna Twojego mmr (op.gg nie podaje prawdziwej wartości), ale prawdopodobnie będzie to koło 8-9 placementów żeby znowu wylądować w goldzie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Prosiłbym o odpowiedz bardziej precyzowaną miedzy innymi jak się brednio to liczy itp...  

Moim zdaniem gdybanie, ile muszę wygrać żeby dostać to i to.. jest zbędne. Sam nie wiesz, czy uda Ci się wygrać tyle ile potrzeba. Staraj się grać najlepiej jak potrafisz.

Oraz popieram zdanie mojego przedmówcy - nikt nie zna Twojego MMR. Ok 7-8 wygranych gier i powinieneś być z powrotem w goldzie... ale jak już sam zauważyłeś dużo czynników wpływa na to. Niektórzy wygrywali 2 i byli w silver, niektórzy 3 i byli w bronzie. Prawdopodobnie zależy to też od tego z kim grasz i przeciwko komu + jak rozłożyły się Twoje wygrane i porażki, czy najpierw zwyciężyłeś czy nie itd. 

Trudno to przewidzieć, dlatego lepiej się nie napalać i nie mówić "oks, wygram sobie wszystkie gry to będę w goldzie i będę miał z górki", bo wcale tak nie musi być. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...