Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OBSTAWIANIE 90% win

LordKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd wiadomo że płacili mu? A ty mu coś niby płaciłeś? ps. taki admin, że widzę jakie bety napisał na stronie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

po jasną cholere komuś dawać skiny o wartości 5 euro skoro samemu też nie jest trudno wygrywać. Wystarczy że się troche interesujesz drużynami, możesz poszukać w necie jak dana drużyna gra, więc takie coś jest zbędne jeżeli umiesz używać mózgu

Opublikowano

Ale po co mam tracić czas skoro dzięki temu gostkowi mam ok 318€ i mogę mieć jeszcze więcej nie poświęcając czasu na szukanie inf i oglądanie meczy

Opublikowano

Bo wzamian za to że przez miesiąc doradzał mi za darmo poprosił mnie abym wysłał link do jego strony na jakimś forum, poza tym inni też mogą zarobić

Opublikowano

Reklamujesz swoją grupe wysyłasz screeny z neta i myslisz ze ktoś sie nabierze i da ci 5 Euro lub 2 klucze?
Zreszta widac te twoje bety ktore niby sa do obstawienia...

Opublikowano

Powiedziałeś, że ktoś udostępnia bety ( tzn. Administrator ) ale:

kTf3N8H.png

Więc o co tutaj chodzi?

A i PS ty jesteś administratorem sieci, więc bety nie wiadomo czy będę dobre. Tyle z mojej strony. Eternal podał prawdziwy link do grupy

To nie moja strona ;)

Nie musisz kłamać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ale po co mam tracić czas skoro dzięki temu gostkowi mam ok 318€ i mogę mieć jeszcze więcej nie poświęcając czasu na szukanie inf i oglądanie meczy

Podaj steama oraz pełny screen z csgolounge, gdzie jest widoczny twój nick, a nie głupa rżniesz i myślisz że ktoś odda od tak Ci 5 euro.

Co do samej grupy to scam i kopia tej, którą podałem wyżej :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...