Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Da się włączyć kilka BS'ów ?

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się włączyć kilka BS'ów by Padmak? Na serwerze XenoX MT2 bonuje sobie pięć mieczy jednoczęsnie, a chciałbym bonować 10 albo 15, da się włączyć kilka na kilku kontach? Jeśli tak to powiedzcie jak. A, i jeszcze jedno: podawajcie sposoby, ale bez użycia "piaskownicy" w Sandbox.

Opublikowano

Nie moge, pierwszego włączam normalnie, a drugi BS nie chce się włączyć.

Opublikowano

Pobierz sobie program sandboxie ( ale poszukaj pełnej wersjii) to bedziesz mógł otwierać grę i każdy inny program niezależnie czyli możesz otorzyć 5 BS-ów.

W trialowej wersji otworzysz tylko 1 okno w "piaskownicy"

W pełnej wersjii chyba do bez ograniczeń albo do 5 już nei pamiętam.

Przykładowo jeżeli możesz otworzyć gre tylko w 1 oknie i za holere nie uruchomisz klienta 2 x to z przez ten program uruchomisz hmm już dawno nie grałem w takie gry ale np Simsy otowrzysz tylko raz, a z tym programem otworzysz simsy 5 x zależne od wersjii.

Opublikowano

Pobierz sobie program sandboxie ( ale poszukaj pełnej wersjii) to bedziesz mógł otwierać grę i każdy inny program niezależnie czyli możesz otorzyć 5 BS-ów.

W trialowej wersji otworzysz tylko 1 okno w "piaskownicy"

W pełnej wersjii chyba do bez ograniczeń albo do 5 już nei pamiętam.

Przykładowo jeżeli możesz otworzyć gre tylko w 1 oknie i za holere nie uruchomisz klienta 2 x to z przez ten program uruchomisz hmm już dawno nie grałem w takie gry ale np Simsy otowrzysz tylko raz, a z tym programem otworzysz simsy 5 x zależne od wersjii.

Wiem co to Sandboxie i pisałem żeby nie podawać tego sposobu xD

Edit: 

Rozwiązanie jest bardzo proste: wystarczy skopiować Switch Bota na inną partycje i uruchomić :D

Jednak to nie działa. Będę bonował 1 switch botem. 

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...