Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z uruchomienien komputera

MateuszMRB

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem komputera. Mianowicie gdy uruchamiam komputer wszystko się ładuje pisze trwa uruchamianie systemu windows i nagle jest cały czarny ekran. Nic nie mogę zrobic próbowałem przywrocic system za pomoca narzedzia do naprawy systemu windows, ale to nic nie dawało. Stało się to z dnia na dzien wczoraj wylaczylem kompa wszystko bylo git, dzis go odpalam i mam ten problem. Prosze was o pomoc.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie z grafika coś się popierzyło. jak uda Ci sie odpalic kompa to zrób reinstal sterowników do niej.

To nie wina sterowników, stawiam na uszkodzony wpis/plik explorer.exe, nie wiem tylko czy widać kursor po włączeniu komputera, jeśli tak, to na 100% jest to wina właśnie tego pliku.

Opublikowano

Nic nie wspominał o kursorze, więc wina rejestru raczej to nie jest, chyba że ominął tak istotną informacje i o kursorze nie napisał. 

Jak kursora nie było uaktualnij sterownik i powinno być ok :)

a tak na marginesie explorer.exe to nie plik tylko proces, ew. nazwa wpis też może być.

09071535498836998897.png

Opublikowano

nie chodzi mi o ogół, tylko o jego przypadek. w jego przypadku mówimy o procesie :)

@Edit

oszczędź uświadamianie mnie o tym że proces wywoływany jest z pliku, nie róbmy offtopu.

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...