Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marksman i Q Vayne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa wam Q na vayne na marksmanie? bo przed chwila grałem i jak dusilem spacje to uzywala wszystkiego oprocz Q..

Jeszcze mam pytanko co to jest to Extra Windup Time? mam ustawione suwakiem na 85, co daje ta opcja i na ile mam ją ustawic ?

Opublikowano

Co do vayne to nie używa mi tego "Q" :> ale zainstaluj sobie skrypt Evade... i na spacji używa "Q" do unikania skillshotów 

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

przeciez evade juz jest od poczatku na l#, wczoraj mi normalnie działało natomiast jak dzisiaj odpalilem sobie wszystko to Q za cholere nie działa, tak samo mi nie uzywa itemków automatycznie...

Opublikowano

Extra Windup Time jest do orbwalkingu, jak za szybko canceluje ci animacje i mimo, że nie możesz zaatakować to skrypt i tak klika tracisz cenne sekundy. Nie polecam na 0, bo będzie ci się p********. 85 to dobre ustawienie. Min. 25 jak dla mnie.

Opublikowano

Broken nie jest bo wczoraj normalnie mi uzywal Q oraz idealnie E, teraz tez mi uzywa E ale za to nie uzywa Q ani itemków.. cos sie spierdzielilo tylko co :C

Opublikowano

Broken nie jest bo wczoraj normalnie mi uzywal Q oraz idealnie E, teraz tez mi uzywa E ale za to nie uzywa Q ani itemków.. cos sie spierdzielilo tylko co :C

broken po patchu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...