Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DISABLED, osobiście sam właśnie zakupię chyba 10sztuk zrobionej podkładki, i sprzedam je kolegom :). Tylko nie radzę robić log firm, bo jak Cię wyłapią, że sprzedajesz podkładki z ich logami bez zgody to nie będzie tak miło.

Osobiście bardzo dziękuję za pomysł/pomoc/instrukcję i co najważniejsze KOD RABATOWY :).

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Możesz zlajkować, tak btw mi podkładka przyszła w ciągu 12 dni

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Tak z ciekawości, z jakiego materiału jest zrobiona podkładka? Nadaje się do grania codziennego? Czy raczej nie ma czym sie szczycić?

PS. Co Ci szkodzi napisać do składów VP/NIP/Fnatic etc. i poprosić ich o zgodę?

graphic.png
Opublikowano

@Rocki star12 

oni mają swoich sponsorów którzy na tym zbijaja hajs więc raczej mi nie odpiszą i wogóle.

Podkładka jest zaje, fajnie sie nia cisnie w csa :P

Opublikowano

@Rocki star12 

oni mają swoich sponsorów którzy na tym zbijaja hajs więc raczej mi nie odpiszą i wogóle.

Podkładka jest zaje, fajnie sie nia cisnie w csa :P

Mają swoich sponsorów ale napisz na neo-gear pw do neo, niech uzgodni może bd chcieli jakieś %% ale przynajmniej nie będziesz się z tym musiał kryć + możliwe że zaczniesz na większą skale. Jeśli uda CI się z VP dojść do zgody to myśle że i reszta teamów się zgodzi jak zobaczą że VP pozwoliło Ci używać ich loga : ). Hmn.. Samemu chyba spróbuje na ebay'u coś takiego :D.

graphic.png
Opublikowano

Mi tam styka :P polecam serdecznie i szczerze, pare zł a podkładeczka i jeszcze szpan bo swój nick możecie zrobić czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...