Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej kupić PS4 ?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanko w jakim sklepie najlepiej kupić PS4 ?

Bo wiem ,że w niektórych zrobią wszystko by nie wziąć jej gdy jest na gwarancji .

Chcę kupić ps4 w zestawie z destiny oraz przedłużyć gwarancje .

Do wyboru mam :

-Media Expert 

-Media Markt

-Avans

-Rtv Euro Agd

-Neonet

-Saturn

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

W każdym sklepie mają obowiązek zabrać i naprawić konsolę gdy jest na gwarancji. W przypadku jeżeli konsola jest zepsuta z twojej winy to nie podlega gwarancji.

Opublikowano

RTV EURO AGD nie polecam. Miałem z nimi do czynienia przez pół roku i wiem że potrafią wyrządzić niezłe piekło.

W każdym sklepie mają obowiązek zabrać i naprawić konsolę gdy jest na gwarancji. W przypadku jeżeli konsola jest zepsuta z twojej winy to nie podlega gwarancji.

Zapewne autorowi chodziło o to, że przy dodatkowej gwarancji będzie się migać. 

Pamiętaj, że najlepsza gwarancja którą dostajesz wraz z zakupem to ta, która jest od producenta i do tego sklepu nie potrzebujesz. 

Wg. mnie to tylko tylko taki chwyt, już bym po gwarancji wolał oddać do serwisu i zapłacić kilka złotówek więcej, jak użerać się z "dodatkową gwarancją" gdzie będą mi wciskali na siłę, że np. uszkodziłem konsole sam. Ba, w moim przypadku nawet rzeczoznawce sprowadzali. 

Jak już to Media Expert, Media Markt a Avans z tego co mi wiadomo to bankrut. 

lownfast

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak to jest, ale jest tam aktualizacja niektórych elementów itp. Wychodzi bodajże od września. Jeśli bd w tej samej / podobnej cenie to bierz B ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...