Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszanie EQ

Kacp3r0M3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka forumowicze. Mam do Was pytanko. Za którym ŚREDNIO razem wbijało Wam itki na +8 i +9 ? Proszę o wypowiedź osoby, które rzeczywiście mają ''doświadczenie'' w ulepszaniu i nie wymyślają odpowiedzi. ;) 

Opublikowano

Bardzo różnie, zależy to tylko od fuksa. Mi caila na +8 wbiło za 16 razem, a flamba za 2 razem, kolega miał 27 faili i nie ulepszył na +8. Na +9 nigdy sam nie upałem ale kolega na jedną część eq potrzebował z tego co mówił po ponad 30 prób.

Opublikowano

Szczescie i tylko szczescie, nic wiecej nie ma wplywu na powodzenie upniecia. Mi luk rozbojnikow na +8 za 1, a na 9 za 2, dzien pozniej 3x fail na +7 loopa, i 9x na +8. W sumie, to jak juz sie wie ze szczescie dopisuje to wykorzystac do oporu, bo nie wiadomo kiedy nastepny tak fartny dzien sie trafi. Przyklad u mnie jeszcze na hazardzie, 4x pod rzad itemy u7 pol roku temu- od tamtej pory wszystko przepala.

Opublikowano

U mnie już 70 razy fail na +8 i sobie pomyślałem, że raczej nie mam szczęścia. Nazbierałem 500kk i mam zamiar wbić od +7 do +9. Znajomy, który upa eq zazwyczaj właśnie na +9, powiedział, że za każdym razem starcza mu 200kk, także myślę, że wejdzie lajtowo :)

Opublikowano

Jak nie wejdzie ci z 10 razy na jednej postaci to sobie na nupka przełóż, jak mi 3 razy utrwaliło na +7 i nie weszło po 12 próbach to przełożyłem na nupa i za 1 :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...