Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące serwerów Easy, EasyDrop.

thiew3

Czy zagrałbyś na dopracowanym serwerze Easy ?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na dopracowanym serwerze Easy ?

• Tak
      14
    • Nie
      7
    • Jest już wiele takich, zmień to (Opisz to dokładniej)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam dzisiaj do Was trzy pytanka :)

Czy zagralibyście na serwerze Easy? (łatwy drop, łatwe itemki na gildie, dużo urozmaiceń)

oraz

Jakie rzeczy i dodatki chcielibyście, żeby znalazły się na serwerze

oraz

Jaki drop chcielibyście widzieć na serwerze

Na razie możemy oferować:

- autorskie gildie [topka na tab,podbijanie,oplacanie] (napisane przez rafszy122)

- nietypowy Nether, z wyjątkowego generatora :)
- staramy się uzyskać niestandardową mapę, aby rozgrywka była ciekawsza

- autorski plugin na stoniarki [stone generuje sie w miejscu postawionego bloku] (stoniarki by rafszy122)

- autorski ranking [topka na tab,antylogout]

sygna_frikos.png

Opublikowano

Raczej bym nie zagrał. Takich serwerów jest wiele i teraz sukces mogą osiągnąć tylko nowe, niebanalne pomysły zrealizowane przez profesjonalistów :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć, że macie takiego "pro-elo" technika, któremu chciałoby się pisać plugin na gildie. Na 99.99% mogę się założyć, że ten plugin na gildie to przerobiony "RevoGuild". Co do samego serwera, nie sądzę, że będzie się wyróżniał na tle innych "izi dropów". 

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć, że macie takiego "pro-elo" technika, któremu chciałoby się pisać plugin na gildie. Na 99.99% mogę się założyć, że ten plugin na gildie to przerobiony "RevoGuild". Co do samego serwera, nie sądzę, że będzie się wyróżniał na tle innych "izi dropów". 

Pisalem te gildie jeszcze zanim dzikoysk i east wrzucili na mpc swoje gildie ; >

Opublikowano

A ja bym zagrał.. Może

Szukacie admina ?? 

Wiek 14

Imie Sebastian 

Nick MrPsP_PL

Premium TAK

Mikrofon Jest

Mutacja jest

Skyp Jest (sebastian.cyra1)

TS jest

xD
PS: Jeśli szukacie sieci serwerów to wystarczy napisac :D
Jak coś piszcie PW,Skyp lub GG: 51876931

Opublikowano

Już to widzę

Autorski plugin na Gildie (huehueahuhouha)

Wasz pomysł nie jest oryginalny bo jest pełno takich serwerów

Tu też zależy jak administracja współpracuję że sobą bo to od was zależy czy serwer się rozwinie czy też nie

Nic nie mogę obiecać,moim zdaniem nie wypali

Wymyśl coś oryginalnego bo tylko takich serwerów brak

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTibson
Ach ta polska cebuloza .__.
Ktos wstawil na neta darmowe gildie (Dzikoysk & east) i wszyscy sie wysmiewaja "hahahha, autorskie gildie, taaa"
Coz zrobic, kraj i spolecznosc schodzi na ...
Nie chcesz to nie wierz w to, nikt cie nie zmusza, placz dalej w kacie ze ktos napisal swoje gildie a Ty tylko mozesz siedziec przed kompem i go hejtowac ze 90% kodu od xcr -_-

@topic
Co do serwera, tu jest moje pytanie do Was, jakie rzeczy moglibysmy dodac aby sie wyroznil :)

sygna_frikos.png

Opublikowano

@thiew3

Czy napisałem że nie wierzę że serwer posiada autorski plugin na Gildie ,raczej dobrze że macie.

Te (hahah itd)to przypomniało mi się o takim serwerze..i jego autorskie pluginy

@topic

Jeżeli macie otworzyć serwer to życzę powodzenia.

Mógłbyś dodać stary dobry spleef

, kiedyś była i może nadal jest popularną mini grą ;)

PS:skrypty to s**t

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Zagrałbym ;) Ale oczekiwałbym od serwera wieeeelu dodatków ponieważ co będe robił gdy zdobędę całe eq tnt , setow itp

Opublikowano

Rafszy122 pisze skrypty. Wiem bo sama to zobaczyłam komendą /bukkit:help ,na poprzedniej edycji to działało teraz sama nie wiem.

@topic

1. nie

2. nie

3. nie

Opublikowano

@Master_Girl
rafszy122 pisze skrypty ? :O

Uczyl mnie pisac, skryptow, gdy opanowalem podstawy, On przerzucil sie na Jave i pluginy ;)
Wiec jakiekolwiek skrypty na serwerze sa moje, nie jego ;)

sygna_frikos.png

Opublikowano

Rafszy122 pisze skrypty. Wiem bo sama to zobaczyłam komendą /bukkit:help ,na poprzedniej edycji to działało teraz sama nie wiem.

@topic

1. nie

2. nie

3. nie

Skrypty PISALEM kolo dwoch lat temu ; > i sa one frikosa , nie moje.

Opublikowano

Jeszcze moze sie ktos wypowie :) 
Najbardziej nam zalezy na tym co dodac lub zmienic zeby gralo sie o wiele lepiej :)

sygna_frikos.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie bawie sie w przerabianie czyjegos kodu i podpisywanie sie pod nim , a twoja wiara w moje umiejetnosci nie jest mi do niczego potrzebna  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...