Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg do 36zł

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Churchill III lub T-25. Według mnie tylko te czołgi są dobre na tym tierze. Jak będzie zniżka, to doładuj sobie 1500 golda i kup oba te czołgi.

Opublikowano

Ja poleciłbym raczej:

• T-127 - rosyjski czołg lekki 3 tieru;
  • Churchill III - rosyjski czołg ciężki 5 tieru;
  • T-14 - amerykański czołg ciężki 5 tieru;
  • SU-85I - rosyjski niszczyciel 5 tieru;
  • Matilda Black Prince - brytyjski czołg średni 5 tieru.

Ciekawym może być ten nowy radziecki niszczyciel 3 tieru, czyli SU-76I, który trafi jutro do sprzedaży. 

T-25 (niemiecki czołg średni 5 tieru) mnie osobiście średnio podszedł do gustu. Jak dla mnie brakuje mu najważniejszej cechy czołgów średnich, czyli zwrotności. Działo ma dobrą penetrację, ale czas przeładowania nie powala na łopatki.

Decydując się jednak na jakikolwiek czołg premium, zwróciłbym raczej uwagę na to, którą linię czołgów chcesz rozwijać i pod tym względem kupowałbym czołg, by na nim załogę szkolić...

Opublikowano

T-127, ktore bylo do zdobycia w CD Projekt nie zawiodlo mnie. W V tierze jezeli chcesz zarobku to churchill 3 lub T-25 polecam, jezeli poprawic swoje WN8 to nie kupuj zadnego, bo V tiery zwykle sa dla mnie lepsze od premium. 

Polecam do zabawy i przyjemna gre na tierach 3 - T-127 oraz FCM 36 Pak.

Opublikowano

Ja poleciłbym raczej:

Ciekawym może być ten nowy radziecki niszczyciel 3 tieru, czyli SU-76I, który trafi jutro do sprzedaży. 

T-25 (niemiecki czołg średni 5 tieru) mnie osobiście średnio podszedł do gustu. Jak dla mnie brakuje mu najważniejszej cechy czołgów średnich, czyli zwrotności. Działo ma dobrą penetrację, ale czas przeładowania nie powala na łopatki.

Decydując się jednak na jakikolwiek czołg premium, zwróciłbym raczej uwagę na to, którą linię czołgów chcesz rozwijać i pod tym względem kupowałbym czołg, by na nim załogę szkolić...

Ale po co T-127 - żeby tracić golda? Nic nie zarobisz tym czołgiem. Według mnie zarabia się VII-VIII tierami, a V tiery premium niewiele więcej zarabiają od zwykłych. 

SU-85i - jak na V kosztuje strasznie dużo (2300), a chyba lepiej kupić 2 czołg premium V tieru, które wcale nie są gorsze, a powiedziałbym nawet, że lepsze.

Opublikowano

Ja poleciłbym raczej:

Su i Matilde stanowczo odradzam. Su niecelne, bardzo długo skupia, Matilda jest jedną z gorszych premek na tierze.

Opublikowano

Trzeba jeszcze nasunąć pytanie czy do zarabiania.

Ja kupiłem T25 czołg dobry, ale te "V" tiery  do zarabiania zbytnio się nie nadają, szczerze żałuję zakupu bo mogłem kupić sobie lepiej jakiś 6,7,8 Tier do zarabiania.

Jak na razie to wolę hellcatem zarabiać, mając premium czołg 5 tieru, zarobki jakoś zbytnio nie odstają.

Opublikowano

5 tier do farmienia kredek. Szkoda golda za to lepiej miesiac premki kupic i grindowac wyzsze tiery bez placzu o kredyty.

imetin_logo.png

Opublikowano

Churchill III przyjemniejszy.

Warto dodać, że T-25 więcej zarabia, ale nie zbyt więcej niż CH III. CH III łatwiej się robi DMG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...