Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunwell - zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno zaczełem grać w wowa na sunwellu. Nie wiem na czym tutaj można zarobić.  Jaka profesja jest tutaj opłacalna? Na razie wziąłem mining, ale nie wiem czy to był dobry wybór. Pozdrawiam :).

Opublikowano

Tak Minning + engi/bs bedzei dobrym wyborem

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

jesli zaczales grac na obojetnie jakim serwie to radze na poczatek zrobic minning i skinning. bo na poczatkowy zarobek profesje zbierackie sa najlepsze

Age is just a number :)

Opublikowano

jesli zaczales grac na obojetnie jakim serwie to radze na poczatek zrobic minning i skinning. bo na poczatkowy zarobek profesje zbierackie sa najlepsze

Moim zdaniem wystarczy jedna profesja zbieracka bo jak zbieramy skalki to nie latamy co chwila zabic jakiegos moba i osokorowac go, tylko caly czas farmimy skalki... wiec na jedno wychodzi. Nie wiem jak jest na sunwellu, ale ogolnie mining + jc powinno być dobre, bo gemy zawsze ktoś kupi ;) 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Rób mining i engi. Na każdym serwerze u mnie się sprawdzało :)

a engi do czego? koles pyta jak zarobi a na engi raczej sie nie da...

Moim zdaniem wystarczy jedna profesja zbieracka bo jak zbieramy skalki to nie latamy co chwila zabic jakiegos moba i osokorowac go, tylko caly czas farmimy skalki... wiec na jedno wychodzi. Nie wiem jak jest na sunwellu, ale ogolnie mining + jc powinno być dobre, bo gemy zawsze ktoś kupi ;)

no wlasnie on pisze ze zaczal grac no i przy expie do 80 zarobi 5k+ jak zobaczy skalke to jazda kopac a i questow jest od groma na beasty itp

Age is just a number :)