Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Rozdzielenie łącza

Alpha Kitteh

Pytanie

Opublikowano

Hej!

Problem nie dotyczy może komputerów (pośrednio - owszem), ale nie znalazłam działu do spraw problemów z siecią;p

Otóż od jakiegoś czasu jestem posiadaczką internetu z Orange oraz Funboxa. Internet działa bez zarzutów, gdy tylko ja z niego korzystam ping jest w granicach 40-45. Problem zaczyna się gdy do wi-fi podłączy się więcej osób. Ciągłe lagi uniemożliwiają komfortową rozgrywkę. Z tego co wyczytałam w Funboxie nie ma możliwości rozdzielenia łącza. ;-; Czy można to zrobić w jakiś inny sposób? Może jakiś inny zabieg pomoże w obniżeniu pingu?

Wszystkie urządzenia łącznie z moim pc łączą się przez wi-fi. Chwilowo nie mam możliwości podłączenia go do Funboxa kablem.

Jakieś pomysły?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety orange tak ma, zabrali wszystkie funkcję, mało można wprowadzać wlasnych konfiguracji. Pozostaje Ci tylko przejście na kabel, ewentualnie podłączyć router do funboxa i tam robić indywidualne konfiguracje, ale wiadomo, router kosztuje :p

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...