Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z synchronizacją skillbota

daraniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Od niedawna korzystam z najnowszego Metin2Moda. Mój problem polega na tym, że nie wiem jakimi prawami rządzi się wydawanie komendy "włącz silne ciało" w skill bocie. Przez to ów skillbot zbyt rzadko włącza silne ciało, a postać często ginie. Moje pytanie jest więc następujące: Czy jest jakiś sposób zmiany czasu cyklicznego włączania skilli? A może zna ktoś samoklikacz, który obsługiwałby klawiature? Z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Kiedyś ten skill włączał się natychmiast po załadowaniu, dlatego często nie działał, teraz trwwa to trochę dłużej, aby tego uniknąć. Jeżeli chodzi o edycję moda, to najlepiej napisz do samego KaMeRa. GG masz podane na jego stronie.

Opublikowano

Jak na razie nie ustawisz tego dlatego że  kamer ma to właśnie  dodać tylko jak znając jego to aktualizacja wyjdzie za 4 miesiące ...

poza tym by mógł ten autologin naprawić bo ta nowa wersja moda też jest troszkę zbugowana ale już jest na dobrej drodze jak by działał tan Auto login to już bym był skłonny wgrać najnowszą wersje ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...