Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalista, 6 nowych skinów, przedsezonowe zmiany, 50 zaktualizowanych tekstur!

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przydałoby się rp/ip żeby kupić kalistę, ale nie mam nic, lipa trochę

a te nowe tekstury amumu są super, strasznie mi się podobają

czekamy na kolejne zmiany

Opublikowano

A mi sie nowy wyglad wiez na minimapie ni e podoba ,zlewa sie wieza z inhibitorem ,dziwne:<

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Jak narazie presezon zapowiada sie mega ^_^

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

A mi sie nowy wyglad wiez na minimapie ni e podoba ,zlewa sie wieza z inhibitorem ,dziwne:<

Przed aktualizacja też ikonki się zlewały, ale nie miały takich kontur więc to nie było aż tak widoczne.

Opublikowano

Zauważyliście, że nowe skórki wychodzą (nie tylko na PBE) ZAWSZE kilka dni po problemach z serwerami? RIOTowi dobrze udaję się odwrócić uwagę :)

PQpAnug.png

Opublikowano

Zauważyliście, że nowe skórki wychodzą (nie tylko na PBE) ZAWSZE kilka dni po problemach z serwerami? RIOTowi dobrze udaję się odwrócić uwagę :)

Produkcja skinów nie zajmuje kilka dni.
Opublikowano

Świetne te nowe skiny ^^ No i wzięli się w za aktualizację tekstur więc jest dobrze.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Bardzo fajne skórki, zwłaszcza do Twitch'a i Skarner'a. Blood Moon Kalista nie podoba mi się, lepsza jej klasyczna skórka. Do Morgany splash jest genialny! <3

Opublikowano

1) Kalista... ciekawie wygląda w grze. Jej/jego splash art za to mi się nie podoba.

2) Z nowych skinów podoba mi się jedynie Evelynn. :)

3) Splash art do Morgany... świetny!

4) Zaktualizowane tekstury do Amumu... wygląda teraz znacznie lepiej, słodszy jest. :3 Cait też bardzo fajnie się prezentuje. 

A ja nadal czekam na zaktualizowanie tekstur do biednej Morgany. ;_;

Opublikowano

Heh nowy skin do volasa  <3 . Możę kupie ale szanse so małe mam juz RuneGuarda. naprawde fajne skorki Battlecast i BloodMoon Kalista.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...