Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.19 - kiedy fix?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WasiakPL, podczas czytania musiałem pominąć słowo pre z racji, że po prostu popełniłeś podstawowy błąd i napisałeś te słowa oddzielnie [preseason]. No i co do gimnazjalisty, nie mierz wszystkich własną miarą.

Opublikowano

wasiak i po co siejesz ferment? -_-

Kolega WasiakPL próbuje trollować, aczkolwiek marnie mu to wychodzi. Wystarczy wejść na stronę L# by widzieć aktualne wiadomości.

Opublikowano

no podobno tak zadecydowała rana nadzorcza i teraz po 30$ perm #l tak słyszałem, ale to nei potwierdzone info.

Nie kłam , jak to się nie okażę prawdą to powinieneś dostać bana na mpcforum , za wprowadzanie ludzi w błąd .

Opublikowano

no podobno tak zadecydowała rana nadzorcza i teraz po 30$ perm #l tak słyszałem, ale to nei potwierdzone info.

Jeżeli tak słyszałeś, to nieźle cię robią w balona. Joduskame tak jak napisał HeheheM około 18 wraca do pracy nad Fixem, i nie wspominał nic o płatym L#

153xova.png

Opublikowano

Jeżeli tak słyszałeś, to nieźle cię robią w balona. Joduskame tak jak napisał HeheheM około 18 wraca do pracy nad Fixem, i nie wspominał nic o płatym L#

nie mam screena, ale mozesz mi wierzyc na slowo ze pracuje teraz nad tym bo jest chory i nie poszedl do pracy :)

Opublikowano

nie mam screena, ale mozesz mi wierzyc na slowo ze pracuje teraz nad tym bo jest chory i nie poszedl do pracy :)

Wychodzi na to że masz racje ;/, mój błąd przepraszam

2yuejyf.jpg

153xova.png

Opublikowano

Ile może potrwać taka praca? Pytam ze względu na to, że mam smurfa dopiero 3 rozegrane rankedy, a jutro wyjazd i muszę dzisiaj rozegrać te 7 meczy ;P

Opublikowano

Ile może potrwać taka praca? Pytam ze względu na to, że mam smurfa dopiero 3 rozegrane rankedy, a jutro wyjazd i muszę dzisiaj rozegrać te 7 meczy ;P

Myślę że dzisiaj jeszcze wypuszczą update, i myślę że narazie nie będzie płatny, obym sie nie mylił, zaraz się zapytam na SB to zrobie Edita i dam odpowiedź :)

-------------------------------------------------------

EDIT

joduskame napisał że patch już zrobiony i kończy prace nad ochroną zostanie wypuszczony w ciągu kilkunastu minut :)

153xova.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...