Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.19 Update l#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz zacznie się spam dlaczego nie działa l# i kiedy będzie już z update'owany.

Jeśli ktoś przegląda oficjalne forum l# i będzie miał info co zrobić żeby l# działał to piszcie tutaj ! Ja niestety nie mogę tego ogarnąć i wam napisać bo mnie teraz nie bd :))

Opublikowano

Witam.
Od niedawna korzystam z leaguesharp i moglibyscie mi odpowiedziec na moje pytania otoz; 

-kiedy bd leaguesharp updejtowany na patch 4.19

- gdzie moge pobrac updejtowanego leaguesharpa

DZIEKOWA ;d

Opublikowano

Witam.

Od niedawna korzystam z leaguesharp i moglibyscie mi odpowiedziec na moje pytania otoz; 

DZIEKOWA ;d

Pisałem na ShoutBoxie oficjalnej strony po 1 sam sie zaktualizuje, po 2 drązymy ten temat, ale odpowiem jeszcze raz joduska zrobił już patcha pracuje tylko nad jego ochroną :) myslę że godzinka max dwie i będzie :)

153xova.png

Opublikowano

Witam.

DZIEKOWA ;d

1. Nikt tego nie wie.

2. joduska.me

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Moze jest ktos chetny do wyslania mi wiadomosci , jak wbic latwo swoje elo , chodzi mi mianowicie jakie postacie pickowac i jakie skrypty  ; )

DIVISION ; gold II

Opublikowano

Moze jest ktos chetny do wyslania mi wiadomosci , jak wbic latwo swoje elo , chodzi mi mianowicie jakie postacie pickowac i jakie skrypty  ; )

DIVISION ; gold II

brain.exe + xerath.exe = pentakill

Opublikowano

dobra dobra ale i tak trzeba będzie czekać na update skryptów.

Nie polecam dziś grać bo zaraz będzie milion tematów dlaczego xxx.exe nie działa albo dlaczego mam bugsplat?

x

Opublikowano

dobra dobra ale i tak trzeba będzie czekać na update skryptów.

Nie polecam dziś grać bo zaraz będzie milion tematów dlaczego xxx.exe nie działa albo dlaczego mam bugsplat?

yyy nie? Pakiety się z tego co widzę nie zjebaly bo nie mam bugsplatów a sporo skryptów przetestowałem.

Opublikowano

pisze się zaraz TreQuS ._. Joduskame robi protect żeby był bocik safe ._.

?????????????? xD

i po co sie tak sracie ze jest upd. jak i tak skrypty nie beda dzialac? P:

Opublikowano

?????????????? xD

i po co sie tak sracie ze jest upd. jak i tak skrypty nie beda dzialac? P:

Mi Ryze działa bez zarzutów ;)

Opublikowano

Moze jest ktos chetny do wyslania mi wiadomosci , jak wbic latwo swoje elo , chodzi mi mianowicie jakie postacie pickowac i jakie skrypty ; )

DIVISION ; gold II

Na pierwszej stronie mam poradnik do mastera z l#. ogarnij go, na pewno ci sie spodoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...