Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie czy dałoby sie zrobić tak żeby na jednym profilu na komputerze był i działał isro i csro ? kiedyś właśnie coś czytałem o tym ale nie stety nie umiem znaleść tego tematu ;/ bardzo prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź. Z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

Robisz folder csro i instalujesz w nim csro.Robisz isro i instalujesz isro i powinno dzialac. Ja takim sposobem mam isro i vsro na kompie. Bedzie to wygladac np tak:

D:/Csro:/Silkroad

D:/Isro/Silkroad

Opublikowano

Taa...

napewno tak zrobi jak juz przy wlaczaniu samego clienta pisac czy chcesz USUNAC clienta innego.

Zainstaluj Csro potem skopiuj jego zawartosc i wklej gdzies indziej.

potem zainstaluj isro i w ten magiczny sposob bedziesz mial.

Opublikowano

Najlepiej wchodzimy na

Start->Uruchom->Wpisujemy "regedit"->nastepnie rozwijamy liste "HKEY_LOCAL_MACHINE"->SOFTWARE-> i usuwamy Folder Joymax->Zamykamy Wszystko->Instalujemy Isro,Csro,Rusro (co tam chcecie :D

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

Zainstaluj isro, nazwę folderu z "Silkroad" zmień sobie na inną np: dupa, isro, gówno czy coś takiego potem wgraj csro... (pokarze Ci się komunikat czy chcesz odinstalować poprzednią wersje weź tak ale bez obaw isro Ci się nie skasuje :D)

Dziękuje :D :D :D

Opublikowano

Zainstaluj isro, nazwę folderu z "Silkroad" zmień sobie na inną np: dupa, isro, gówno czy coś takiego potem wgraj csro... (pokarze Ci się komunikat czy chcesz odinstalować poprzednią wersje weź tak ale bez obaw isro Ci się nie skasuje :D)

Dziękuje :D :D :D

No jak ty robisz takie foldery typu ''gowno'', ''dupa'' to twoj komputer musi sie nazywac ''toaleta''?, albo kibel...

Zawsze przy instalowaniu innego klienta silka wyskoczy czy chcesz osunąć aktualna, ale ty co tam sobie skopiowałeś to i tak się nie usunie.