Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lords of the Fallen

virtuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam drobny problem. Mianowicie po uruchomieniu tej gry pojawia się ona na chwilkę w procesach po czym samoczynnie znika po 1-2sek. Wiecie czym może być to spowodowane? Tak uruchamiałem jako administrator.

Opublikowano

Pisząc specyfikacje komputera napisz ile bitów ma twój system. Zainstaluj grę ponownie. Inne gry działają dobrze?

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Procesor : 4x 3,6GHz AMD Fx 4100 Quad Core

RAM: 4GB

Karta Graficzna : Sapphire Radeon HD 6670

Systemik Windows 7 64bitowy

Teoretycznie RAMU jest za małoi, ale z tego co czytalem na 4 gra chodzi bezproblemowo.

Miałem taki problem z AION'em, ale rozwiązałem go robiąc zwyczajnie skrót zamiast Gameforge clienta

Opublikowano

Procesor : 4x 3,6GHz AMD Fx 4100 Quad Core

RAM: 4GB

Karta Graficzna : Sapphire Radeon HD 6670

Systemik Windows 7 64bitowy

Teoretycznie RAMU jest za małoi, ale z tego co czytalem na 4 gra chodzi bezproblemowo.

Miałem taki problem z AION'em, ale rozwiązałem go robiąc zwyczajnie skrót zamiast Gameforge clienta

Spróbuj przeanalizować wszystkie pliki gry czy wszystko się zgadza. Tak jak mówiłem odpal jako administrator z folderu gry. Czy w ogóle gra pojawia się w procesach?

Opublikowano

Pojawiają się procesy, nawet dwa ale nazwy nie zdąże spisać bo trwa to sekundkę. Uruchamiałem jako administrator od samego początku z folderu bin, tam gdzie jest launcher. Jestem właśnie w trakcje ponownej instalacji, zobaczymy czy to coś da

Proces nazywa się : LordsOfTheFallen więc jest to zwyczajnie nazwa gry, po przeinstalowaniu nic się nie zmieniło

Opublikowano

Pojawiają się procesy, nawet dwa ale nazwy nie zdąże spisać bo trwa to sekundkę. Uruchamiałem jako administrator od samego początku z folderu bin, tam gdzie jest launcher. Jestem właśnie w trakcje ponownej instalacji, zobaczymy czy to coś da

Proces nazywa się : LordsOfTheFallen więc jest to zwyczajnie nazwa gry, po przeinstalowaniu nic się nie zmieniło

Możliwe, że gra jest zbyt mocna na twój sprzęt. Podaj specyfikację wraz z wersją bitową.

Opublikowano

Myślisz że jeżeli byłaby za mocna to by się nie włączyła? Myślę że wyskoczyłby błąd że jest niekompatybilna ewentualnie włączyłaby się i zamulała. Sprawdzałem na systemrequirementslab i jedyny problem to te 4gb ram (w wymaganiach jest 6) ale czytałem opinie i ludzie piszą że na 4 im śmiga a wymagania są jak zwykle przesadzone, zresztą nie dziwie się. Na ten przykład Battlefield 3 śmiga na ultra i nie ma problemu z FPSami a to miałoby się nie włączyć? Wiem że to nowa gra ale bez przesady, komputer też mam 3 lata dopiero więc nie jest jakąś kupą

Opublikowano

Myślisz że jeżeli byłaby za mocna to by się nie włączyła? Myślę że wyskoczyłby błąd że jest niekompatybilna ewentualnie włączyłaby się i zamulała. Sprawdzałem na systemrequirementslab i jedyny problem to te 4gb ram (w wymaganiach jest 6) ale czytałem opinie i ludzie piszą że na 4 im śmiga a wymagania są jak zwykle przesadzone, zresztą nie dziwie się. Na ten przykład Battlefield 3 śmiga na ultra i nie ma problemu z FPSami a to miałoby się nie włączyć? Wiem że to nowa gra ale bez przesady, komputer też mam 3 lata dopiero więc nie jest jakąś kupą

A widzisz! 6 GB, zaś ty masz 4. W internecie ludzie mogą mówić, bo może mają lepsze inne podzespoły. Ale jeżeli BF3 ci działa na ultra to musi być coś nie tak z grą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...