Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść do gry

mateusz1991c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam taki problem. Gdy chcę uruchowić luncher gry to pojawia się komunikat: Aktualnie serwery są wyłączone. Dziękujemy za cierpliwość. Problem ten mam już od soboty, błąd występuje na dwóch komputerach. Nie jest to wina konta, ponieważ nie wyświetla sie nawet okienko do zalogowania. Jeśli ktoś wie o co chodzi to prosze o rade.

Opublikowano

otóż mam taki problem. Gdy chcę uruchowić luncher gry to pojawia się komunikat: Aktualnie serwery są wyłączone. Dziękujemy za cierpliwość. Problem ten mam już od soboty, błąd występuje na dwóch komputerach. Nie jest to wina konta, ponieważ nie wyświetla sie nawet okienko do zalogowania. Jeśli ktoś wie o co chodzi to prosze o rade.

Wyślij link profilu z nfstimes.com/

Spróbuj zresetować ruter lub też przeinstalować grę. Ewentualnie sprawdź czy zapora nie blokuje gry.

Jest jeszcze jedna opcja czyli spróbuj odpalić nfs'a przez to : http://www.mpcforum.pl/topic/1250808-glt-v10/

Jeśli włączasz ją z jakimś haxem spróbuj też bez.

Przeskanuj komputer, wyłącz antywirusa.

Antywirus raczej nic do tego nie ma, ponieważ jeśli miałby blokować to Haka a nie grę.

Opublikowano

@gelooo94

Co niby Ci da jego profil na nfstimes jak autor pisał, że nawet nie wyskakuje mu okno do logowania?

\/ Z tego wygląda że udało mu się wejść i utworzyć profil.

widocznie miałem pecha. Za każdym razem jak próbowałem akurat serwery były wyłączone. dzięki za odpowiedz

//ed.

Problem już rozwiązany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...