Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję całego bizu i tak zwanych runicznych broni i zbr dla każdej klasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuję paczke z biżuterią ( kolczyki/branza/buty/hełm/nasior) i runicznej broni i zbr dla kazdej klasy. z góry dziękuje :)

Opublikowano

Jesli chodzi o ten set z pl to możesz go wyciągnąć z clienta np terenzo. Ewentualnie na mpc poszukać download z bety pl (przestarzały temat).

Opublikowano

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Jesli chodzi o ten set z pl to możesz go wyciągnąć z clienta np terenzo. Ewentualnie na mpc poszukać download z bety pl (przestarzały temat).

wiem ale moze ktos ma nowe bo na mpc nie ma bizu z tego co patrzyłem same zbr i bronie ...

dla wszystkich klas postcji ?

Opublikowano

Dla wszystkich, 4 zbroje i 4 bronie

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

wiem ale moze ktos ma nowe bo na mpc nie ma bizu z tego co patrzyłem same zbr i bronie ...

dla wszystkich klas postcji ?

Chodzi Ci o te biżu z pl, Kryształu Duszy, Szmaragdowe Rubinowe itp.? Jeśli tak to możesz wyciągnąć je z Clienta Terenzo.

Opublikowano

Chodzi Ci o te biżu z pl, Kryształu Duszy, Szmaragdowe Rubinowe itp.? Jeśli tak to możesz wyciągnąć je z Clienta Terenzo.

o to chodzi ze wszystko wyrzuciłem mam czyste pliki ponieważ robie serwer od 0 chce a by większość była moja a nie pobrane pliki i poprawić cos i wystartowac

Opublikowano

o to chodzi ze wszystko wyrzuciłem mam czyste pliki ponieważ robie serwer od 0 chce a by większość była moja a nie pobrane pliki i poprawić cos i wystartowac

Troche Ciebie nie rozumiem. Jeśli chcesz wszystko swoje to paint/gimp/itp. i jedziesz. Natomiast mi chodzi o to abyś wyciągnął z clienta terenzo ikonke/model poszukiwanego przedmiotu i wkleił do swojego clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...