Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny opis patcha

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO do splashow mowie tak.Blitz fajny, Gaves fajny, Graguś temu pijakowi to jzu od roku sie by nowy splash przydal xD, Kayle ładny, Janna ładny, Rango tylko zgorszyli.

Shen, Shaco,veigar i udyr przepiękne . LEcz - u Udyra wygolone nogi ;-; . Liczę że, Shenowi w grze też wygląd zmienią. Jeden z moich mainow top/supp, lecz nie chce mi się już do niego sk kupować ;p .

I czyżby nowemu splashowi wukonga zmienili z rudych włosów na brązowe? Czy ja się przewidziałem? I tak stary splash Wu wedlug mnie lepszy.

Morgana, również piekna. Nie moge się doczekać jak BronSy bedo sie mnie bać ;3 . Mroczna soraka jak dla mnie do tej postaci ten skin nie pasuje.

A poza tym GJ RIOT! 2suppy w zwycięskim teamie! OBy tak dalej! Jeszcze 2 junglerow zrobcie, AAA nie sory już są 2 junglerów  El i J4. To może by się toper z j*b******* przydal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...