Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch już jutro + Nowy champin = Kalista

xMedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dosyć spoko tylko te W to jak E ashki trochę bezużyteczne fajne ma "e" ciekawe Q i fajny obszarowy stun na ulcie ciekawy champion :D

Opublikowano

Tja. JESZCZE NIECH STUNA jej dadzą!... Będzie nerf jak znacznej większości postaci. Hmmm kogo oni nie nerfili po wyjsciu z tych mocnjeszych. (nie mowie o Kha po i tak jest op ). Darius? PO wyjsciu nef z miejsca. Rango? także nerf z miejsca itd. NIe rozumiem rito... Tworzy postacie żeby motem były nerfione.

A jej ult jak dla mnie jest słaby. Nie wiem czy się nie dopatrzyłem czy co ale on NIE zadaje dmga...

Opublikowano

Tja. JESZCZE NIECH STUNA jej dadzą!... Będzie nerf jak znacznej większości postaci. Hmmm kogo oni nie nerfili po wyjsciu z tych mocnjeszych. (nie mowie o Kha po i tak jest op ). Darius? PO wyjsciu nef z miejsca. Rango? także nerf z miejsca itd. NIe rozumiem rito... Tworzy postacie żeby motem były nerfione.

A jej ult jak dla mnie jest słaby. Nie wiem czy się nie dopatrzyłem czy co ale on NIE zadaje dmga...

Azira ciągle buffują i naprawiają. Velkoz też zbalansowany niby a jest op w c**j i na 2 lvlu bije z 80% hp jak trafi Q+W(2 razy 2W). Gnar tez buffowany był.

Zresztą nerfili ostatnio z tych nowszych tylko Brauma?

Opublikowano

gnar jest obecnie słaby też myślę, że buff by się przydał, ale riot buffuje to co nie trzeba i nierfi też nie. nerf morgana zamiast na klatke dali na tarcze :D logika

Opublikowano

Boże, ten ult nie ma sensu. Generalnie zestaw umiejętności nie ma sensu, czytając o postaci myślałam support, a dowiaduję się, że adc. Po cholerę jej te duchy, ten ult i to dziwne połączenie, które jest dla mnie tak typowo supportowe, że aż boli? rito plz ;x 

Opublikowano

Boże, ten ult nie ma sensu. Generalnie zestaw umiejętności nie ma sensu, czytając o postaci myślałam support, a dowiaduję się, że adc. Po cholerę jej te duchy, ten ult i to dziwne połączenie, które jest dla mnie tak typowo supportowe, że aż boli? rito plz ;x 

To się nazywa synergia. Podejrzewam, że nowe champy będą coraz dziwniejsze. Trochę boli jednak, że typ musi to akceptować i można to robić tylko z jednym sojusznikiem przez cały mecz..

To sobie k***a pograłem nocke.. W sumie skoro 80% graczy chodzi do gimnazjum i o 1 w nocy śpi to co sie dziwić.

To, że Ty męczysz organizm grając nocami to nie znaczy, że normalni ludzie mają cierpieć, że Ty chcesz by patche były w dzień bo Ty pewnie wtedy "pracujesz" za 1100 :D

Opublikowano

Mi jakoś specjalnie ten nowy champion nie przypadł do gustu, ale zagram, ocenie i wtedy mogę powiedzieć więcej na jego temat, a nie krytykować. :)

Opublikowano

Troll champ. lvl 1259217342219037.... łapiesz kogoś i albo wywalasz w grupe enemy albo gdzieś poza teamfight'a <3

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Troll champ. lvl 1259217342219037.... łapiesz kogoś i albo wywalasz w grupe enemy albo gdzieś poza teamfight'a <3

Tylko ze sojusznik musi zaakceptowac i nie dziala to na enemy a szkoda

Opublikowano

Dobrze, że wydają nowego AD Carry. Obecnie na bocie widuje się praktycznie Caitlyn/Draven/Tristana/Lucian. Czasem Corki się pojawi. Przynajmniej będzie jakieś urozmaicenie (oby nie tylko na kilka dni).

PQpAnug.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...