Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Battlecast Vel'Koz czy Blade Queen Lissandra

xXAversusXx

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który skin fajniejszy

• Battlecast Vel'Koz
      8
    • Blade Queen Lissandra
      9
  2. 2. Który champion mocniejszy

• Vel'Koz
      9
    • Lissandra
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma "mocniejszy". 2 CHampy są opa. Jedynie liss ma o ilę sie nie myle2slowy i 2 stuny + Escape :D . Liss nie grałem lecz mam Vel'Kozzz'a kupiłem go kiedyś z przeceny i mogę powiedzieć że, postać jest bardzo mocna ult na tfy wrecz mistrzowski leeecz... Jest bardz ale to bardzo paierowaty. Podczas tf'uu musi się trzymać ciągle z tyłu lecz ksorki do niego nie polecam do Liss ta sk duuuzooo lepsza.

Opublikowano

Osobiście nie lubię tych postaci, ale bardziej mi się podoba Vel'Koz... Pewnie dla tego, że tymi postaciami nie gra się zbyt często i nie ma ich w nowej mecie, ale może na 5 sezon..

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Vel'koz na midzie bardzo fajny. Ma bardzo dobry poke i combo. Ewentualnie możesz nim iść na supporta, też niezły.

Co do skinów chyba lissandra.  :rolleyes:

Opublikowano

Skin do Vel'a, bardzo ładnie wygląda w grze :P Postać - Lissandra, dobry cd, dmg, wytrzymała. Przydatne ult w tf.

Opublikowano

Skin: Vel'koz

Zdecydowanie Lissandra:

+ umiejętności obszarowe

+ stuny na W i R

+ nietykalność z R

+ mobilność

+ dzięki pasywce nie jest manożerna

Dla mnie rzecz oczywista że Lissandra, jednak skin do Velkoza jest dla mnie lepszy! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...