Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić serwer VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam tanich i dobrych serwerowni, w których kupię serwer VPS pod przygotowania serwera Metina. Na serwerze bedzie maksymalnie 5 osób. Maksymalny koszt to 60zł, ktos wie czy nadal jest możliwość zakupu serwera z FreeBSD na OVH?
Exone, ultimahost odpadają.

Opublikowano

Miałem kiedyś serwer na exone i jakoś działał, ale instalacja portów i mysql to była masakra :D Teraz szukam czegos innego, może coś się znajdzie..
Ale dzięki za informacje o OVH

Opublikowano

Pisałem, że exone odpada. Kupiłem 2 konfiguracje na minthost i 2 dzień czekam na dane do serwera. "Aktywacja serwera do 24 godzin" :x

Opublikowano

Pisałem, że exone odpada. Kupiłem 2 konfiguracje na minthost i 2 dzień czekam na dane do serwera. "Aktywacja serwera do 24 godzin" :x

To napisz do nich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a wiecie jak Tiktalik? wiem, że był z nimi jakiś problem a od jakiegoś czasu interesuję się ich ofertą. jestem ciekawy, czy udało im sie pokonać awarię w zadowalającym stopniu?

Opublikowano

Też czekałem. Napisz że jeśli dziś nie odpalą serwera to rezygnujesz i prosisz o zwrot kosztów to w ciągu 10 minut przyślą ci screena że system jest już instalowany :D

Opublikowano

Kup z exone, załóż konto jako firma i masz za 30zł vps na 3 miesiące a na 5 osób styknie

😅

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Exone kiedyś może serwerownia dobra ale teraz to największe gów*o, instalowanie portów i mysql zajmuje cały dzień a po zainstalowaniu plików czekasz ponad 5 min z zegarkiem w ręku na zatrybienie 1 kanału. Na dzień dzisiejszy polecam vpsa z mintshost sam tam mam i jestem zadowolony co do maszyny tania i dobra + szybka odpowiedź gdy do nich napiszesz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dla mnie dużą zaletą jest to, że płacę za faktycznie wykorzystany transfer, akurat u mnie się zdarza, że wychodzi to całkiem nierówno :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...