Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzi ktoś jak mi idzie?

eVoquen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram Yasuo jakieś 2 miesiące po tym jak wyszedł, czyli ok. rok. Mam Silver V jednak myślę że zasługuje na wyższą dywizję, lecz Yasuo ma permbana na rankedy :P 

Chciałbym żeby ktoś z wyższej dywizji powiedział mi jak mi nim idzie grając 1 vs 1.

+Chciałbym żeby był to ktoś min. Platyna V z długim stażem.

Mój nick w grze to: PL Kateshi

Opublikowano

Jak szukasz kogoś do wspólnej gry to masz ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1049676-szukasz-osb-do-gry-zajrzyj/page-135

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Kuwa bardzo chciałbym z tobą grac. Powiem tak, rozjebal bym cie jak gowno nawet jakimś hujowym AP. Jestem w internacie w piątek wracam i zagramy. Jestem tylko gold 5 ale zapewniam cie ze rozjebie cie jak kał xD jak był event w lolu 1v1 to miałem wł 10/0 i grałem na jakichs fakerow z diaxa xD BTW w Lola gram od s2

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

cos ci sie pojebalo albo czytac nie umiesz

Zanim zaczniesz obrażać poćwicz czytanie ze zrozumieniem: "Chciałbym żeby ktoś z wyższej dywizji powiedział mi jak mi nim idzie grając 1 vs 1."

Pozdro

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

skad mamy wiedziec jak grasz yasuo moze bola uzywasz, jestes zwyklym 13 letnim bronzem ktory pisze ze zasluguje na wyzsza lige majac silver V ... zalosne ...

Nie oburzaj się tak ;] Bola nie używam to mogę zapewnić, nie jestem jakimś bociarzem. Nawet możesz tematy o bolu poszukać - żadnych postów moich tam nie znajdziesz. Mógłbym twój post o spam zgłosić ale nie byłbym sobą. "Skąd mamy wiedziec jak grasz yasuo...". No właśnie po to jest ten temat :)

Jak szukasz kogoś do wspólnej gry to masz ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1049676-szukasz-osb-do-gry-zajrzyj/page-135

To nie jest wspólna gra.

Opublikowano

Nie ma, czasu grac ale powiedz jak go budujesz moze cos ci podpowiem

Jak mozesz grac rok jak on wyszedl chyba w stycznie + dwa miesiace to marzec wiec 8 miesiecy, co do mainowania go nie radze, chyba ze na normale. Praktycznie ciagle banowany. Myslisz ze zaslugujesz na wyzej, ja tak nie mysle jak ktos zasluguje na low division na wyzej to sam potrafi wygrac gre, polecam ci main kate, do gold nia wyjdziesz moze nawetdo plat

Opublikowano

Nie ma, czasu grac ale powiedz jak go budujesz moze cos ci podpowiem

Jak mozesz grac rok jak on wyszedl chyba w stycznie + dwa miesiace to marzec wiec 8 miesiecy, co do mainowania go nie radze, chyba ze na normale. Praktycznie ciagle banowany. Myslisz ze zaslugujesz na wyzej, ja tak nie mysle jak ktos zasluguje na low division na wyzej to sam potrafi wygrac gre, polecam ci main kate, do gold nia wyjdziesz moze nawetdo plat

Wyszedł w 2013 listopad/grudzień. Nie powiem ci jak buduje bo każdy ma swoje zdanie, czasem tankowato, taka jaka jest sytuacja, kogo mają w enemy teamie tyle mogę ci powiedzieć. Ktoś kto zasługuje na wyższą dywizję wie że sam nie wygra gry, ludzie z silvera czasem są tępi, czasem podobni do mnie albo również smurfy się znajdą. W silverze byle kto wie jak kontrować Katarine, za to Yasuo wiele osób nie wie jak dokładniej grać. Wracając do wygrywania solo, spróbuj wygrać 1 vs 5 jak chcesz kierować solo, 5 vs 5 znajdą ci się 2 feederzy i 1 troll, czyli średnio wychodzi mi 2 lose/1 win czasem więcej winów przyjdzie, wejdę do tego s4 ale tam już w ogóle wydaje się niższy poziom niż na s5.

Opublikowano

Każdy mówi że, zasługuję na wyższą dywizję ;) . Gdybyś na nią zasługiwał to byś ją mial proste. jak paweleck9 powiedział również nie polecam go mainować jak już powiedziałes permban only na rankedach. I ten jego ostatni nerf trochę boli. Jak chcesz już wychodzić wyżej to mainuj: Kate, Draven'a,Dariusa ;) . Tymi postaciami da się gre wyccarować .

Opublikowano

Rozumiem :) Nerfy mnie nie bolą, gracze którzy grają na mnie kontrami dość ogarnięci to dla mnie nie jest trudne. Ale jeśli ma już tego permbana to warto pomyśleć ;/ Zobaczy się, kate nawet też ogarniam :P

@E; Rengarem opłaca się uczyć? Według mnie bardzo dobry, tylko praktyki :>

Opublikowano

Nie graj 1vs1 bo to bez sensu. Kiedy ludzie zrozumieją, że ta gra polega na teamworku.. Co z tego, że wygrasz mida, ale nie będzie roomował i pomagał innym w early i Twój team przegra Ci gre. Chociaż na silverze V to można pewno solo wygrać grę. A i skupiaj się na aoe dmg, lub jakimś dobrym combo np. malphite i orianna, albo ori i wukong (jak sam pewnie wiesz pełno tego), to naprawdę ułatwia grę. :)

Opublikowano

Gram 1 vs 1 nie tylko dla mida(gram z platynką 1 vs 1 zazwyczaj, gra niczym faker xD), często też jakiś debil za przeproszeniem na jungli gra, i da się easy double zdobyć na poczatku. Teamwork jednak u siebie oceniam nieco mniej niż 1 vs 1, ale co zrobisz jak ktoś sobie idzie farmić na topa, jeden idzie sam na dragona itd itp i ich zgarniają :f

Opublikowano

Mam Silver V jednak myślę że zasługuje na wyższą dywizję

glupie gadanie... 

skoro myslisz, ze zaslugujesz na wyzsza dywizje, to czemu caig,e siedzisz w silver 5? i prosze nie pisz ze team slaby itp, bo wystarczy jeden ogarniety gracz i moze wygrac gre.

gram w lola moze pol roku i sam wychodzilem z braz 3 do golda w ok. 3 miesiące. Polecam ci grac swainem bo te boby nie wiedza jak na niego grac np. z silvera 3 do golda 5 wychodzilem 2tyg? i zawsze mialem 10wygranych i 2 przegrane, wiec zamiast plakac na forum to zacznij grac.

btw. czemu zawsze masz wiecej dedow niz frag? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...