Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieje ze nigdy bo cracked evadee mi nie bedzie pewnie dzialac

i w ogole zrobi sie pewnie syf

ale nadchodzi nieuchronnie ten moment :/

przylaczam sie do pytania jak cos bo sam czasem pytam i nikt nie wie:)

Opublikowano

np. na podstawie crackow ktore maja nie dzialac na 2.0 :c

90% osób, które korzystają z cracków to polacy i chińczycy. Resztę stać na skrypty.

Opublikowano

90% osób, które korzystają z cracków to polacy i chińczycy. Resztę stać na skrypty.

no chyba ze tak. Osobiscie korzystam z crackow tylko dlatego ze hajs wole wydac na zycie realne ;3

mam nadzieje ze system skrypt na miesiac w 2.0 bedzie fajny :D

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Czyli 2.0 się sscrackować nie da? Haha. Bądźmy szczerzy... Wszystko da się scrackować..... Bol 2.0 zapewne wystartuje wraz z s5

--

Opublikowano

Czyli 2.0 się sscrackować nie da? Haha. Bądźmy szczerzy... Wszystko da się scrackować..... Bol 2.0 zapewne wystartuje wraz z s5

Jak chcesz crackować soft, który jest prawie w 100% serverside to życzę powodzenia.

Opublikowano

Tak k***a pierdol pierdol. A sam żydziłeś zawsze "e tam szkoda mi kupywać vipa bola więc kupie innym razem i zrobie update skryptu" ofc po angielsku na forum BoLa.. Zapomniało ciele jak jagnięciem było pozdro.

Druga sprawa taka, że pamiętam jak śmigałem na Enforce czyli praktycznie full repo i co? Gówno. L# ma dużo lepsze skrypty ale Ty będziesz bronił swoich czarnuchów z BolForum bo jesteś tam Scripterem.

Opublikowano

Tak k***a pierdol pierdol. A sam żydziłeś zawsze "e tam szkoda mi kupywać vipa bola więc kupie innym razem i zrobie update skryptu" ofc po angielsku na forum BoLa.. Zapomniało ciele jak jagnięciem było pozdro.

Druga sprawa taka, że pamiętam jak śmigałem na Enforce czyli praktycznie full repo i co? Gówno. L# ma dużo lepsze skrypty ale Ty będziesz bronił swoich czarnuchów z BolForum bo jesteś tam Scripterem.

A teraz posłuchaj, pajacu.

Enforce emulował vipa. BoL nigdy nie został w pełni scrackowany. Czemu? Bo używa legalnej wersji VMProtecta, który ma możliwość tworzenia własnych packerów. Mam Scriptera, i co? Żal dupe ściska, że Ty niczego nie osiągnąłeś? xD Idąc dalej, nie kupowałem vipa bo nie gram w LoL'a od maja i czekam na nowy sezon (każdy vip był z donate). Nie znasz możliwości Cloudropa to siedź dalej na L# i nie wpierdalaj się w dyskusje w tym dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...