Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne wbijanie LVL

ertagon2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ostatnio zrobiłem spoko program. Który pozwala na nabijanie lvl w lolu wszystko macie na stronie, którą musicie wygooglować.
Jak wpiszecie "lolleveler blog pl" w google  to powinno znaleźć na 3 pozycji a tytuł powinien być MNIEJ WIĘCEJ TAKI "Lolleveler | Najnowsze"

Są tam również inne aplikacje typu autoakceptuj. Cały czas wszystko ulepszam i chciałbym wiedzieć co byście widzieli w tym programie.

Programy do tej pory stworzone:

• Lol-Leveler 1.3
  • Auto akceptuj
  • Auto akceptuj (ang)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogłbyś opisać naczym polega auto akceptuj ?

Polega on na bardzo prostej zasadzie: gdy pojawi się przycisk akceptuj, program automatycznie klika go z prędkością niedostępną człowiekowi. Co w efekcie pozwala ci być pierwszym w rankedach. Przynajmniej generalnie, zależy to też od twojej prędkości internetu ora innych czynników. Ale jeśli masz dobrego neta, powinieneś być pierwszy.

W moim przypadku na byłem

•  Pierwszy w 7 grach z 10
  •  Drugi w 2 grach z 10
  • Czwarty w 1 grze z 10
Opublikowano

Polega on na bardzo prostej zasadzie: gdy pojawi się przycisk akceptuj, program automatycznie klika go z prędkością niedostępną człowiekowi. Co w efekcie pozwala ci być pierwszym w rankedach. Przynajmniej generalnie, zależy to też od twojej prędkości internetu ora innych czynników. Ale jeśli masz dobrego neta, powinieneś być pierwszy.

W moim przypadku na byłem

•  Pierwszy w 7 grach z 10
  •  Drugi w 2 grach z 10
  • Czwarty w 1 grze z 10
Kolejność na drafcie jest losowa.

Poza tym ten temat to próba ominięcia zakazu dodawania reflinków na MPC. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...