Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana serwera

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy bezpiecznie będę mógł zmienić serwer, aby nie stracić ligi?

zawsze lol

Opublikowano

Kiedy bezpiecznie będę mógł zmienić serwer, aby nie stracić ligi?

Zawsze będziesz mógł stracić ligę przy zmianie serwera.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zmieniasz serwer grasz 1mecz masz dywizje (musialbys wczesniej na nim nie grac)jesli grales bedziesz mial dywizje jaka masz przed zmiana +miesiace nie grania nawet w next sezonie ale mmr x

Zostaje

Bywalec
Opublikowano

Zmieniasz serwer grasz 1mecz masz dywizje (musialbys wczesniej na nim nie grac)jesli grales bedziesz mial dywizje jaka masz przed zmiana +miesiace nie grania nawet w next sezonie ale mmr x

Zostaje

Właśnie o to mi chodzi. Kiedy będę mógł bezpiecznie zmienić serwer, aby wrócić na czyste? 

Opublikowano

@UP 

Jeżeli miałeś dywizje to wrócić tam możesz na "czyste" dopiero w styczniu/lutym jak będzie S5 i reset dywizji chociaż MMR tak czy siak dalej będziesz miał to co miałeś wcześniej :)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Bywalec
Opublikowano

@UP 

Jeżeli miałeś dywizje to wrócić tam możesz na "czyste" dopiero w styczniu/lutym jak będzie S5 i reset dywizji chociaż MMR tak czy siak dalej będziesz miał to co miałeś wcześniej :)

Nie pytam się o MMR tylko o dywizje. Czyli mogę się przenieść dopiero jak się zacznie nowy sezon? 

A kiedy jest rozdanie nagród?

Opublikowano

Nie pytam się o MMR tylko o dywizje. Czyli mogę się przenieść dopiero jak się zacznie nowy sezon?

A kiedy jest rozdanie nagród?

Rozdanie - tydzień, max dwa po końcu sezonu (11l istopada), więc obstawiam, że koło 20 nagrody powinny być.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Bywalec
Opublikowano

Rozdanie - tydzień, max dwa po końcu sezonu (11l istopada), więc obstawiam, że koło 20 nagrody powinny być.

Czyli wtedy już mi "nie cofnie" dywizji? :D

Opublikowano

Reset dywizji będzie dopiero w styczniu/lutym...
11.11 będą tylko przydzielane nagrody oraz zacznie się Pre-Season w którym Twoja aktualna dywizja jaką posiadałeś w S4 będzie w Pre-Sezonie aż do resetu który będzie w S5

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Bywalec
Opublikowano

Reset dywizji będzie dopiero w styczniu/lutym...

11.11 będą tylko przydzielane nagrody oraz zacznie się Pre-Season w którym Twoja aktualna dywizja jaką posiadałeś w S4 będzie w Pre-Sezonie aż do resetu który będzie w S5

Czyli lepiej się przenieść dopiero w nowym sezonie?

Bywalec
Opublikowano

a co na kebabie wbiłeś plat 5 i przenieść się na eune trzeba, przed kolegami zaszpanowac

dokładnie tak.

so?

Nowicjusz
Opublikowano

Przenieś sie w nowym sezonie , ale i tak lige będziesz miał niższą , ale nagrody zostaną  B)  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...