Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.K.I.L.L - Czy istnieją darmowe cheaty, czy płatne są wykrywalne?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie płatne cheaty prędzej czy później zostaną wykryte, a twoje konto przytuli bana. Wystarczy, że ktoś cb nagra, jak nie masz odrzutu w broni np AK-103 albo jak walisz ciągłe heady w pełnym biegu. W hacku od GA trzeba uważać, żeby nie wbić do gry z włączoną nielimitowaną amunicją, za to od razu jest ban.Ogółem lepiej jest grać bez cheatów.

Opublikowano

Wszystkie płatne cheaty prędzej czy później zostaną wykryte, a twoje konto przytuli bana. Wystarczy, że ktoś cb nagra, jak nie masz odrzutu w broni np AK-103 albo jak walisz ciągłe heady w pełnym biegu. W hacku od GA trzeba uważać, żeby nie wbić do gry z włączoną nielimitowaną amunicją, za to od razu jest ban.Ogółem lepiej jest grać bez cheatów.

Czyli podsumowując S.K.I.L.L to gra w której liczy sie skill a nie darmowy / płatny cheat?

A co do tych darmowych, nie istnieją?

Opublikowano

Właśnie sobie pobiera S.K.I.L.L.A i widzę że mają jakiegoś anty-cheata (cieszmy sie) i chciałbym jeszcze zapytać czy on dobrze działa i czy są jakieś sposoby na jego ominięcie (oby nie) :D

Opublikowano

Są sposoby na jego ominięcie, wykorzystują to płatne hacki od GA itd.

Co do grania na słuch, to jest to użyteczne, jak zabuli się sporo za dobre słuchawki od razera z dźwiękiem 3D. Poza tym, da się to zrobić tylko na CW, bo na normalnej grze, mało kto porusza się caps locku.

Opublikowano

Są sposoby na jego ominięcie, wykorzystują to płatne hacki od GA itd.

Co do grania na słuch, to jest to użyteczne, jak zabuli się sporo za dobre słuchawki od razera z dźwiękiem 3D. Poza tym, da się to zrobić tylko na CW, bo na normalnej grze, mało kto porusza się caps locku.

A jeżeli w trakcie gry spotkam jakiegoś cheatera to jak udowodnić supportowi że gracz używa wspomagaczy? Chodzi mi o to czy nagrać jego kill camere (jeżeli takie coś jest w s.k.i.l.l - u) czy jak?

Opublikowano

Robisz filmik, najłatwiej jest jak gracz używa broni, która wymaga dużych umiejętności, typu AK-103. Jak na killcamie bije cb i nie widać odrzutu, to znaczy, że ma hack norecoll, za to jest rzecz jasna ban. Poza tym, jak daje ci heada z dużej odległości w biegu  i ma niski lvl, to raczej ma aima, ale tu już musi być filmik do zgłoszenia. Ogółem w skillu cheaterów najwięcej jest na CW, na normalnej grze jest ich znacznie mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...