Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Rise Of Nations

ZeledexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ping bez grania 0 podczas grania 5-8 prędkośc downloadu 150 na sec prędkosc uploadu 50mb na sec

Ciężko powiedzieć w czym jest problem. Może to problem z dostawcą? Jakieś prace na sieci?

Opublikowano

nie nic nie mam włączonego zawsze wszystko wyłączam i nikt nie siedzi na sieci :D

a jedynie co mam to hamachi

Tak! Wyłącz Hamachi (wraz z wyłączeniem jego karty: wejdź w panel sterowania -> urządzenia -> menedżer urządzeń -> karty sieciowe -> Karta Hamachi) i wtedy spróbuj odpalić grę.

Opublikowano

ale fps mam tyle samo jak wyłącze hamachi i jak mam włączone na multi mam lagi i 60fps bez przerwy jak na singlu

To musi być wina jakiegoś obciążenia jak możliwości które podałem nic nie wykazują. Albo gra obciążą, albo komputer. Najwyraźniej nic z tym nie zrobisz. Ewentualnie możesz zwiększyć FPSy poprzez wymuszenie za pomocą programu:

http://forum.dobreprogramy.pl/najlepszy-program-do-zwiekszania-wydajnosci-w-grach-t324944/

Opublikowano

Jeśli jest 60 FPS i są lagi to są tylko trzy możliwości: 

1) Wina serwerów gry. 

2) Wina twojego internetu. 

3) Problem z monitorem albo masz częstotliwość odświeżania monitora ustawioną poniżej 60 hz. 

Nie ma innych możliwości. Jeśli jest 60 FPS to płynność graficzna jest w porządku co wyklucza winę PC. Zawsze możesz zainstalować grę jeszcze raz. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

odkryłem przyczyne problemu poprostu gra potrzebuje 50gb miejsca na dysku c do poprawnego działania temat można zamknąć dzięki wszystkim ze pomagali :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...