Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer teraz warto utworzyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę ,że najbardziej opłaca się robić HARDCORE / EASY HARDCORE. Taki serwery są najpopularniejsze, tworzysz gildie idziesz na klepe i to jest dobra zabawa.

Co ma tam być? Oczywiscie jakis dobry plugin na Gildie ranking eventy i ogarniety spawn.

Opublikowano

Moim zdaniem teraz powinno powstać więcej Freebuildów. Na takim serwerze każdy grał. Pamiętacie BETA 1.8.1? Czy FULL 1.0? Były tylko takie serwery i każdy serwer był pełny więc trzeba było próbować wbić. Ahh... Te najpiękniejsze czasy przeminęły ;(

26_unnamed.png

Opublikowano

Moim zdaniem teraz powinno powstać więcej Freebuildów. Na takim serwerze każdy grał. Pamiętacie BETA 1.8.1? Czy FULL 1.0? Były tylko takie serwery i każdy serwer był pełny więc trzeba było próbować wbić. Ahh... Te najpiękniejsze czasy przeminęły ;(

To było jakieś dwa lata temu, najlepsze serwery wtedy były. Teraz już nikt nie zagra na tego tupu serwerze, albo mało ilość osób...

Co do tematu...

Ja bym sobie zagrał na dobrym skyblocku, mało jest dziś takich serwerów. Proszę Cię tylko o jedno... nie rób następnych wojen gildii, hc i innych serwerów tego typu, bo tego jest masa.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Według, mnie teraz powinno być więcej serwerów Hardcore ;) 

Oczywiście, powinny być pluginy, ogarnięte mody na serwerze, regularnie robione konkursy, duży spawn (zależy kto jaki woli) i pluginy na gildie w miarę ogarnięte :) 

Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej dobry stary freebuild jak mówią koledzy up, ewentualnie skyblock.

Opublikowano

Zależy co chcesz osiągnąć ?

Zabawę to freebuild i skyblock

Lecisz na kasę to hardcore

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

Ja proponuję jakiś dobry RPG. Dobrze rozbudowane królestwo, sporo questów, jakieś awanse czy tytuły z questy. Byłoby ciekawie i ciągle robiłoby się coś innego, a nie w kółko klepa, giniesz, robisz eq -> klepa, giniesz, robisz eq itd. Jeśli chcesz zsykać dużą popularność to musisz popracować z profesjonalistami i stworzyć projekt jakiego jeszcze nie było, który przyciągnie uwagę setek graczy :)

R6p2osg.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja proponuję jakiś dobry RPG. Dobrze rozbudowane królestwo, sporo questów, jakieś awanse czy tytuły z questy. Byłoby ciekawie i ciągle robiłoby się coś innego, a nie w kółko klepa, giniesz, robisz eq -> klepa, giniesz, robisz eq itd. Jeśli chcesz zsykać dużą popularność to musisz popracować z profesjonalistami i stworzyć projekt jakiego jeszcze nie było, który przyciągnie uwagę setek graczy :)

Może jakiś RPG?

Na serwerach RPG w tych czasach się nie zarobi na utrzymanie serwerów. Ja polecam Freebuild + działki ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Ja myślę, że teraz najciekawsze są mini gry na serwerze

Pomyśl nad tym jak ma się wybić taki serwer? Jest sporo wielkich serwerów. A taki mały 100 slotowy się teraz nie wybije!

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...