Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz i podkładka

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, jaką myszkę kupić do CS'a. Od razu mówię, że claw grip. Myślę o Kana v2, ale zastanawiam się czy nie dorzucić na Sensei'a / Zowie FK i mieć już spokój, bo mam dość gry na myszce za 10zł ze zdartymi ślizgaczami, a podkładka to kartka papieru :x

Opublikowano

Nigdy bym czegoś takiego nie kupił do CS'a. Myszka ma być prosta. Najlepsze myszki do CS'a to Zowie FK i Sensei, ale nie widzi mi się tyle wydawać.

Opublikowano

Zowie FK1 albo sensei będą bardzo dobre. O lepsze naprawdę ciężko. Wybierz tą, która ci bardziej odpowiada.
Jeśli coś tańszego, to może Logitech G300. Musisz podać jakiś budżet.

Co do podkładki Zowie GT-F, Steelseries Qck, Tesoro Aegis, Razer Gholiatus Speed i może Roccat Taito.

Opublikowano

Nigdy bym czegoś takiego nie kupił do CS'a. Myszka ma być prosta. Najlepsze myszki do CS'a to Zowie FK i Sensei, ale nie widzi mi się tyle wydawać.

Ja tam rat'a używam już jakis czas mogę polecić tą myszkę z powodów że się dobrze mi na niej gra ;p.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Myszkę chcę lepszą żeby mieć spokój na przyszłość.

Wymagania:

-claw grip

-ergonomiczna

-prosty kształt

Budżet: Najlepiej poniżej 200 zł.

Moim faworytem jest Kana v2.

Opublikowano

Ostatnio zamówiłem myszkę SteeleSeries kinzu v2. Kosztuje ona około 110 zł ma dobry sensor oraz prosty kształt i nadaje się do wszystkich rodzajów chwytów.Jutro powinienem już ją mieć i za jakiś czas mogę ci przekazać jakąś recenzje o niej . Kupiłem ją też właśnie do Cs go ;)

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

No to ci zostaje raczek Kana v2. Na allegro widziałem edycje specjalną cs go ;) A i może jeszcze TT eSport Saphira. A jeśli chcesz przeznaczyć więcej niż 200zł to Rival albo Zowie  

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Uczeń
Opublikowano

w tej cenie to tylko kana.
potem juz zowie fk i steelseries sensei.
dobrym pomyslem byloby jednak dolozenie do zowie fk lub sensei bo maja najlepszy sensor avago

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...