Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploity przez pakiety.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, hey ppl. Włączyłem w TriKacie castowanie przez pakiety. Owszem polepsza szybkość combo i nakurwia jak opętana, ale zauważyłem że Q z plecków leci. Czy to jest traktowane jako exploit? Bo HeheheM napisał, że za pakiety nie ma bana, a tu:
>elo

>nfd

>masz bana.

Przestrachałem się i wyłączyłem; powiedzcie mi eksperci czy to prawda. Czy naprawdę pakiety włączają exploity? D: Dzięki włączonym pakietom wygrałem już 4/5 zagranych gier. Musze je mieć włączone, ale nie mogę bo się boje.

txt me back plz tehnx

Opublikowano

Hey, hey ppl. Włączyłem w TriKacie castowanie przez pakiety. Owszem polepsza szybkość combo i nakurwia jak opętana, ale zauważyłem że Q z plecków leci. Czy to jest traktowane jako exploit? Bo HeheheM napisał, że za pakiety nie ma bana, a tu:

>elo

>nfd

>masz bana.

Przestrachałem się i wyłączyłem; powiedzcie mi eksperci czy to prawda. Czy naprawdę pakiety włączają exploity? D: Dzięki włączonym pakietom wygrałem już 4/5 zagranych gier. Musze je mieć włączone, ale nie mogę bo się boje.

txt me back plz tehnx

wylacz exploity a zostaw pakiety proste logiczne ;x jesli sie nie da a uruchamiajac pakiety leci z plecow to dostaniesz bana ;d

jak masz jakas dywizje ktora moze grac z goldem to pisz: ThisIsMua

jak masz to nie dostaniesz bana bo wiesz moje konto ma dobra aure :D

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Jestem plat V. Niedawno wbiłem > chcesz grać to spoko. ^^ Odezwij się na PW jak coś. Na TriKacie same pakiety bez exploitów. Tehnx za odpowiedź, tego mi było trzeba :D

Opublikowano

Imo TriKata, chociaż kittykill strasznie chwalona. Oba mają wardjumpy, niby kitty ma jakieś dwa combo itp. ale to w trikacie jest bardzo wszystko do bola podobne i o wiele bardzien user-friendly niż kittykill. Pakiety = szybsze castowanie skilli poprzez wysyłanie zapytań od razu na serwer. Gram jeszcze z : SpotifySharp, Tracerem, Evade, AdvancedTurnAround, no i skryptem do champa, ( w tym wypadki TriKata).

Opublikowano

KatarinaKittyKill > TriKata
W niektórych skryptach pakiety on/off traktowane są jako exploit NFD.

Imo TriKata, chociaż kittykill strasznie chwalona. Oba mają wardjumpy, niby kitty ma jakieś dwa combo itp. ale to w trikacie jest bardzo wszystko do bola podobne i o wiele bardzien user-friendly niż kittykill. Pakiety = szybsze castowanie skilli poprzez wysyłanie zapytań od razu na serwer. Gram jeszcze z : SpotifySharp, Tracerem, Evade, AdvancedTurnAround, no i skryptem do champa, ( w tym wypadki TriKata).

Tylko TriKata, gdy zabijesz dwóch, a trzeci Ci będzie spierdalał na low hp, nie zrobi wardjumpa w jego kierunku w 0,2s i go nie zabije.

QUhIR7.png

Opublikowano

SpotifySharp do kontrolowania spotify w grze bez alt+tab. Bardzo przydatne jak używasz i słuchasz muzyki. Turn around odwarca ci się jak trynda daje W albo cassio R. Zajebistośc.

Opublikowano

a właśnie ostatnio na smurfie na devcassio śmigam i tam mam opcje że mogę wyłączyć i włączyć (pakiety i exploid razem) ale nawet po wyłączeniu oda z pleców nawala (a przynajmniej tak mi się zdaje) wie ktoś coś o tym skrypcie więcej i może się wypowiedzieć ? szkoda bana (30 lvl długawo się wbija)

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...