Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem koxem ? :D

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę na Lulu się źle budujesz. Ogólnie w historii prawie tylko Amumu. Patrząc na inne gry niż na mumie, troche słabo farmisz, 160 w 29 to zdecydowanie za mało. 

279981407253602336505.png
Opublikowano

co do vi to tak lizard>trinity>omen full tank raczej bez tluczka

yasuo to możesz gdzies po infinity i statiku jakis krwiop czy hydre na lifesteal

kha to lizard tluczek tu hydra albo krwiop szept i na koncu tasak dokonczyc

Opublikowano

Odpowiadając na pytanie zadane w temacie - nie, nie jesteś "koxem". Grasz lepiej niż gracze w brązie i silverze. Grasz gorzej niż gracze w platynie, diamencie, masterze i challengerze. Reasumując - nie jesteś nawet w połowie drogi do bycia jednym z najlepszych.

Mimo wszystko gratuluję wbitej dywizji ;)

Opublikowano

up. Grając amumu w silverze/goldzie golem się nie sprawdza. Potrzeba sensownego dmg bo te ciapaki nie wiedzą co to team play :) 

Dzięki za opinie. W S5 się poprawie. 

Odpowiadając na pytanie zadane w temacie - nie, nie jesteś "koxem". Grasz lepiej niż gracze w brązie i silverze. Grasz gorzej niż gracze w platynie, diamencie, masterze i challengerze. Reasumując - nie jesteś nawet w połowie drogi do bycia jednym z najlepszych.

Mimo wszystko gratuluję wbitej dywizji ;)

Jaaj,Ja nawet o diamencie nie myślę  w S5 a Ty tutaj wpadasz z takim czymś :D Platyna co najwyżej w S5 myślę :)  Dzięki.

Opublikowano

Ciezko tez po historii patrzec jak umiesz grac bo nikt nie widzial twojej gry tylko statystyki, a tez nie ciezko jest isc na ganka gdy ktos ma z 100hp :v tez biorac postacie tf masz wieksze szanse na wina niz plat+ bo nie raz widzialem na normalach wszyscy biegaja w 5 ciagle w tym samym miejscu, a jak taki amumu q->r to gg. A co do pytania to nie jestes koxem.

Opublikowano

AfffOmg, bez przesady... Nie jak silver, jak silver III-I :D. Na adc najbardziej powinieneś się skupić na farmieniu, bo im lepsza farma, tym lepszy late game :) + Bardzo dobrze, jak grasz postaciami typu: tristana,mf o to, żeby przy 1 recallu starczyło na przynajmniej K.W Miecz, po ang. B.F :)

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Farma nigdy nie była moją mocną stroną bo bardziej się skupiam na obijaniu -_- Chociaż wiem, że farma jest najważniejsza :D

up/ Grając jinx na cait trudno dozbierać hajs na "beefa", ale czasem się udaje :D 

Opublikowano

Jak tak lubisz Jinx, to musisz się starać, żeby mieć na supporta Leonę, wtedy żadna Caitlyn nie będzie dla Ciebie problemem.. Leona stunuje, ty rzucasz gryzaki i caitlyn ma 1 wyjście, użyć flasha albo paść :). Jak w early dasz sobie z tym radę to z farmą jeszcze lepiej :). Najlepiej zachować dystans od drugiego adc, a niech support go obija, a gdy wreszcie support da Ci znać stunem, albo pingiem, albo harrasem, że czas się wbijać to już tylko kwestia czasu do wygranej, ale to moje sugestie. Można razem zagrać jakieś duo, jestem gold V, ale oczywiście od nowego sezonu, bo mam 17lp, spadłem z 87lp do 17lp, przegranymi pod rząd, ale wracając do tematu... Widać, że się starasz, na 100% w Sezonie V, jeśli będziesz grał systematycznie wbijesz platynę V-III bez problemu, życzę powodzenia na placementach :)

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Dzięki za komplementy :D TO na pewno mnie zmotywuje do lepszej gry. Ale największą motywacją dla mnie w tym sezonie byli koledzy... Ten wyżej ode mnie i już "krwa on nie zasługuje" to ja dwie ligi wyżej :D To na mnie działa jak czerwona płachta na byka :D Kumpel wbił silvera 1 to ja wbiłem golda 4. Dla zasady :D W tym sezonie raczej już kończę grać rankedy, i czekam na następne placementy  :] 

Opublikowano

@Potępiony, czemu wstawiasz zdjęcie ostudzonego Malphite ?! Sądzisz, że to koks ? :D Wstaw po ulcie, to dopiero jest rozpier... :)

lTN12zv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...