Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bioshock

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w lutym tego roku kupiłem grę bioshock. Obejrzałem dużo recenzji i to mnie zachęciło do kupna tej gry. Gra na filmikach wyglądała na niezbyt trudną to rozpocząłem na średnim poziomie trudności. Na początku gra nie była zbyt trudna, lecz potem owszem. Eksplorowałem ale amunicji znalazłem jak na lekarstwo, kupowałem plazmidy i robiłem zdjęcia wrogom, a gra nadal była trudna. Przeciwnicy zadają mi duże obrażenia a ja im niezbyt wielkie. Mam też problem z przełanczaniem się między broniami. Mogę dawać rolkę na myszy tylko w górę bo jak daje w dół to broń się przeładowuję. Czy możecie dać mi jakięs rady np co dokładnie kupować w ogrodzie obfitości albo jak to jest z tą amunicją, że ciągle się kończy a oszczędzam i jej szukam.

PS: Plazmidami też nie zadaję jakiś specjalnych dużych obrażeń.

Opublikowano

Co by tu dużo powiedzieć. Nie pomożemy Ci w sposób praktyczny, aczkolwiek musisz po prostu grę przechodzić zgodnie z misjami i zaleceniami. W ogrodzie obfitości kupujesz to, co Ci pasuje, zależy co robisz z postacią.

Opublikowano

Co by tu dużo powiedzieć. Nie pomożemy Ci w sposób praktyczny, aczkolwiek musisz po prostu grę przechodzić zgodnie z misjami i zaleceniami. W ogrodzie obfitości kupujesz to, co Ci pasuje, zależy co robisz z postacią.

W internecie jest na pewno dużo poradników, wskazówek i filmów. Na pewno coś dla siebie znajdziesz. Filmów warto szukać na youtube. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...