Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co grać?

dsylwekj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak pisze w złym dziale to prosze o przeniesienie. Mam problem bo nwm w co grać... pobrałem kilka privów metina, a potem PL'a-nie chodzą (problem z kartą graficzna, coś z 3D nie działa jak powinno) potem elsword- to samo co przy metinie...

Nudze się, nwm w co grać. Siedze na takim kompie:

Producent:Acer

Klasyfikaca: 1,0 indeks wydajności system windows

Procesor:Intel® Celeron® D CPU 220 @ 1.2GHz  1.5GHz

Ram:2gb

Typ Systemu: 64-bitowy system operacyjny

win.7

Są jakieś w miare przyzwoite gry które mogę za darmo pobrać na kompa, które są w trybie online? Najlepiej coś podobne do metina. Nie chce wymieniać nic przy kompie, bo zrobiłbym jeszcze gorzej .__.

Dzieki.

Opublikowano

Siema. Jak pisze w złym dziale to prosze o przeniesienie. Mam problem bo nwm w co grać... pobrałem kilka privów metina, a potem PL'a-nie chodzą (problem z kartą graficzna, coś z 3D nie działa jak powinno) potem elsword- to samo co przy metinie...

Nudze się, nwm w co grać. Siedze na takim kompie:

Producent:Acer

Klasyfikaca: 1,0 indeks wydajności system windows

Procesor:Intel® Celeron® D CPU 220 @ 1.2GHz  1.5GHz

Ram:2gb

Typ Systemu: 64-bitowy system operacyjny

win.7

Są jakieś w miare przyzwoite gry które mogę za darmo pobrać na kompa, które są w trybie online? Najlepiej coś podobne do metina. Nie chce wymieniać nic przy kompie, bo zrobiłbym jeszcze gorzej .__.

Dzieki.

Strife pewnie ci pojdzie na minimalnych, więc polecam pobrać i pograć. Bardzo ciekawa moba z cukierkową grafika. 

Następnym razem pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1311093-pojdzie-mi-strife-zapytaj-tutaj/

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...