Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy drop

kuskoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R.I.P. gospodarka... Wiem, że temat spóźniony, ale dopiero teraz zmiany są tak widoczne...

RIP in pepperoni arcanas.... Teraz Arcany ma każdy szanujący się gracz... :(. Co się dzieje z tą grą..?

Legenda
Opublikowano

Problem o przedmioty.... Skill > item. A tak po za tym to dobrze. Wyszło teraz sama bugów, o których Valve nie chcę mówić np. drop całego alpha setu do ursy, arcan z jednej z szkat, ale naprawiono to na szczęście.

@PS

Nie udostępniam za darmo bugów dot. dropów, więc proszę nie pisać.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Każdy może mieć Arkanę, to przez kupienie albo mozolną wymianę/obstawianie. Ja z paru commonów przez parę miesięcy ponad 200 euro zarobiłem.

Opublikowano

Kasa>Skill>Item.

Co ma wspólnego kasa w docie z skillem? Nic nie trzeba wydać aby byc pro, wiec nie rozumiem twojego porownania. Ljx napisal ze item ci nie da skilla a ty ze kasa daje skilla ;o

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz może zrozumiesz intencję mojej wypowiedzi w nawiązaniu do wypowiedzi Ljx'a i tematu.

Legenda
Opublikowano

Co ma wspólnego kasa w docie z skillem? Nic nie trzeba wydać aby byc pro, wiec nie rozumiem twojego porownania. Ljx napisal ze item ci nie da skilla a ty ze kasa daje skilla ;o

Wszystko tak z mojej wypowiedzi i treści tematu nawiązuje do pieniędzy dlatego napisał koskoman tak i to ty źle to interpretujesz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

R.I.P. gospodarka... Wiem, że temat spóźniony, ale dopiero teraz zmiany są tak widoczne...

RIP in pepperoni arcanas.... Teraz Arcany ma każdy szanujący się gracz... :(. Co się dzieje z tą grą..?

Nie zgodzę się. Teraz arkany ma każdy szanujący się feeder. W niektórych kwestiach nigdy nic się nie zmieni.

Opublikowano

Nie zgodzę się. Teraz arkany ma każdy szanujący się feeder. W niektórych kwestiach nigdy nic się nie zmieni.

zgadzam się mam wygrane 15 meczy po rząd a kolega feeder 5 i ma dropi sety co parę dni ;/(ale 1 set w tygodniu)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...