Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z L# POMOCY! 10x +

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na shifcie nic nie wyskakuje, najnowszy l#

6j6buVb.jpg

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Wszystko sprawdzone, ustawienia fabryczne. :D 

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Paczka od Hehesa?

Tez mialem taki problem.

Po 1, wylaczylem autoupdate. Sam akutalizuje wszystkie skrypty (tam jest taki przycisk :P) jak tylko wlacze #L (polecam to zrobic przed zaczeciem gry, poczekac az spokojnie sie zakutalizuje), po 2, dalem LogOut, zarejstrowalem sie, i zalogowalem sie na swoim koncie. Od tego momentu (niby 2 gry) ale dziala spokojnie.

Opublikowano

Nie zaaktualizowany Sharp Common, zalecam kliknac update, prawdpodobnie bedziesz miec Compiling Error, przejdz wtedy do %appdata% zainstaluj powonie L# i ponow proces. Powinno byc w porzadku, wszystkie skrypty powinny sie kompilowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie zaaktualizowany Sharp Common, zalecam kliknac update, prawdpodobnie bedziesz miec Compiling Error, przejdz wtedy do %appdata% zainstaluj powonie L# i ponow proces. Powinno byc w porzadku, wszystkie skrypty powinny sie kompilowac.

Dzięki ziomuś, działą. Close. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...